2777
2789
عنوان

تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 85 پست
همچنین عزیز دلم  عروس خانم کوشولو راستی من ۸سال ازت بزرگترم ،حرفمو گوش کن:)

میدونین من نه خواهر دارم نه دوست

الان که باهاتون صحبت کردم یه حس خواهرانه ازتون گرفتم

مرسی از راهنمایی های مفیدتون 

منم رابطه ی کامل داشتم  با اینکه دوست داشتم بعد از عروسی اتفاق بیوفته ولی خوب بخاطر اینکه 2 سا ...

کسی که بخاطر فامیل درجه ۳میخواد خودشو بندازه توی دردسر وخرج ،تو چرا غصشو میخوری،حتما میتونه خرجشو جور کنه که میگه میخوام تا فامیل دور رو دعوت کنم.هروقت نتونه پولشو جور کنه از حرفش کوتاه میاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونین من نه خواهر دارم نه دوست الان که باهاتون صحبت کردم یه حس خواهرانه ازتون گرفتم مرسی از راهن ...

وای عزیزم ، همسن خواهرمم هستی ،خواهر من مجرده ، از شوهر کردن خوشش نمیاد متاسفانه. برعکس اون من شوهری بودم 😁

کسی که بخاطر فامیل درجه ۳میخواد خودشو بندازه توی دردسر وخرج ،تو چرا غصشو میخوری،حتما میتونه خرجشو جو ...

به این فکر میکنم که بخاطر وضع مالیش مراسم من ممکنه عقب بیوفته

یا بخواد طلای مادرمو بفروشه

اینا در صورتی هیت که جهیزیمم تکمیل نیست 

وای عزیزم ، همسن خواهرمم هستی ،خواهر من مجرده ، از شوهر کردن خوشش نمیاد متاسفانه. برعکس اون من شوهری ...

منم ازدواج رو دوست نداشتم ولی خوب، عاشق شدم و برای مستقل شدن و داشتن زندگی خودم ازدواج کردم 

میدونین من نه خواهر دارم نه دوست الان که باهاتون صحبت کردم یه حس خواهرانه ازتون گرفتم مرسی از راهن ...

ولی حتما یه دوست خوب و صمیمی و نزدیک و معتمد و ترجیحا متاهل داشته باش.وقتایی که شوهر و مادر شوهر لج ادمو درمیارن ،آدم نیاز شدید داره به یکی بگه و اون آدم حق رو بهش بده و آرومش کنه.خیلی کیف میده با دوستم میشینم غیبت مادر شوهرمو میکنم،تخلیه میشم. هیچ وقت ادم نباید این حرفارو به مادرش یا خانوادش بگه چون اغلب  این حرفا سطحی و زودگذر و حل شدنیه.اگر به مادرت بگی داستان میشه و اعصاب اونم بهم میریزه و دردسر میشه

ولی حتما یه دوست خوب و صمیمی و نزدیک و معتمد و ترجیحا متاهل داشته باش.وقتایی که شوهر و مادر شوهر لج ...

دوستام مجرد بودن 

بعد از ازدواجم گفتن دغدغه های تو با ما فرق داره 

دیگه راه هامون از هم جدا😂😂😂

منم التماسشونو نکردم و با خداحافظی خوشحال‌شون کردم😑😂

لباستو بپوش عکساتو بگیر

یه کلیپ خوشگل بگیر بقیه پولو بذار تو جیبت نیاز نیس فیلم از رقص بقیه داشته باشی ک

پول رو بذار پس انداز خونه خریدنی یا رهن مغازه یا هرکار دیگه ای ک بشه سود کرد ازش

لباستو بپوش عکساتو بگیر یه کلیپ خوشگل بگیر بقیه پولو بذار تو جیبت نیاز نیس فیلم از رقص بقیه داشته ب ...

منم حتی عکس و کلیپ هم میگم نمیخوام 

میگم پولمون بزاریم کنار زودتر صاحب خونه شیم 

شوهرم میگه من دوست دارم عروسی بگیرم 

به این فکر میکنم که بخاطر وضع مالیش مراسم من ممکنه عقب بیوفته یا بخواد طلای مادرمو بفروشه اینا در ...

اینو به بابات القا کن که تکمیل جهیزیه خیلی از خرج عروسی مهم تره، بشین باهاش حرف بزن بگو مثلا فلانی (فامیل دور)برات چکار کرده که حاضری بخاطر دعوت کردنش توی مراسم عروسی خودتو به دردسر بندازی و منو با جهیزیه ناقص بفرستی و اعصاب خودمو خودتو داغون کنی.

اینم که میگی میخواد طلای مادرمو بفروشه اشکال نداره، زن و شوهرن خودشون بهتر میدونن چکار کنن، شما دخالت نکن.مادرت اگر راضی به فروش طلاش نیست زبون داره که به بابات بگه.اصلا این حرفا بین زن و شوهر مطرح نیس، بابات بعدا براش می‌خره.مامان منم سر جهیزیه من مجبور شد ۶۰ تومن طلاشو بفروشه،الان دارن خورد خورد می‌خرن دوباره.غصه الکی میخوریا

منم حتی عکس و کلیپ هم میگم نمیخوام  میگم پولمون بزاریم کنار زودتر صاحب خونه شیم  شوهرم م ...

حالا نگو عکس نمیخوام

عکس عروسی انقد کیف میده انقد نیازه که نگو😁 اگر نباشه جای خالیش بعدا حس میشه،آلبوم عکس عروسی حتما داشته باش.فیلم نیاز نیس حالا خیلی

منم حتی عکس و کلیپ هم میگم نمیخوام  میگم پولمون بزاریم کنار زودتر صاحب خونه شیم  شوهرم م ...

بزرگترین اشتباهه پولتو بریزی تو شکم بقیه همون عکس یادگاری میمونه بخدا من فیلم عروسی گم شد تنها چیزی ک مونده البوم عکس

تا الانم میگم حیف پولم

اما مدیریت کردم مخارجو

بزرگترین اشتباهه پولتو بریزی تو شکم بقیه همون عکس یادگاری میمونه بخدا من فیلم عروسی گم شد تنها چیزی ...

بخدا منم همینو میگم 

ولی شوهرم میگه عروسی بگیریم