2777
2789
عنوان

دلم گرفتهههه! چرا کسی نمیاد تاپیکمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باور میکنم 😢

مرسی عزیزم 

میدونی همش با خودم میگم چرا دو جا زندگی میکنم 

میدونی چیه بعضی ها میگن تو سختی زیاد کشیدی 

من فکر میکنم اگر هر سختی کشیدم تو همون بیابون بوده 

آخه خانواده خودم خیلی خوب هستند 

نمی‌دونم منظورم و متوجه میشی یا نه 

خیلی دلم میخواد واسه یکی تعریف کنم اما نمیتونم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

آره متوجه میشم 

مثلا یکبار خواب دیدم که عموم یک گردنبند بهم هدیه داد بعد سوار اسب شد و رفت 

این گردنبند خیلی شبیه گردنبندی هست که خالم برام خرید..

بنظر شما این گردنبند ممکنه همون گردنبند باشه ؟ لطفا نشر خودت و بگو

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

مثلا یکبار خواب دیدم که عموم یک گردنبند بهم هدیه داد بعد سوار اسب شد و رفت  این گردنبند خیلی ش ...

شاید یکجور هایی رویای صادقه باشه. منم رویای صادقه زیاد میبینم مثلا یک بار خواب دیدم مادربزرگم برام ساعت خریده فرداش برام واقعا ساعت هدیه خریده بود.

خیلی نباید به این فکر ها پر و بال بدی نهایتا یه صدقه بندازی چیز خاصی نیست

شاید یکجور هایی رویای صادقه باشه. منم رویای صادقه زیاد میبینم مثلا یک بار خواب دیدم مادربزرگم برام س ...

اصلا این نیست 

دلم میخواد کامل برات بگم اما نمیشه 

شاید یکجور هایی رویای صادقه باشه. منم رویای صادقه زیاد میبینم مثلا یک بار خواب دیدم مادربزرگم برام س ...

من وقتی حرم رفتم همش و یادم اومد 💔

💔

تو چرا قلبت شکست ❤️❤️سالمش کن عزیزم 

چشم😍❤️

دلم میخواست برای یکی تعریف کنم اما اگر باور نکنی حتی اگر چیزی نگی تو دلت بگی خرافاته 

باعث میشه حالم بد بشه ❤️❤️نمی‌دونم چند صدم از حرفام و باور می‌کنی 

اما وقتی حرم رفتم خودی خود گریم گرفت تمام خاطراتی که تو بیابون یا صحرا داشتم همش یادم اومد 

حتی با خودم گفتم اگر این چیزایی که یادم نیست توهم نیست ما دوباره همینجا حرم برگردیم 

یعنی با خانواده زیارت کردیم می‌خواستیم بریم که دوباره برگشتیم