خانما من افتادگی پلک یا هموم پتوز مادرزادی دارم . راه حل دیگه ای بجز عمل جراحی نداره ؟ دارم دیوونه میشم از بچگی همش تحقیر میشدم😢💔 دکترا گفتن ۱۴ سالش بشه بیارین عمل کنیم ۱۵ سالم شده بردیم دکتر گف ن خیلی مشخص نیس نمیخواد عمل کنید 💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم دارم...مجرد بودم رفتم دکتر گفت عمل کن... ولی از عوارض عمل ترسیدم چون ریسک بود.. باهمدیگه کنار او ...
💔😢
منم از عمل خیلی میترسم ولی از طرفیم از آیندم دانشگاه و... میترسم . تو این۱۵ سال دوست آشنا فامیل دشمن حتی خانوادم تحقیرم کردن به خاطر این موضوع و همش به رخم میکشن میترسم بعدنم همینطور بشه😢
بله همینطوره همسرتون که خداروشکر با این قضیه مشکل نداشتن درسته؟من از آیندم میترسم
اصلا... زمانی هم که اومدن خاستگاری اول از همه این موضوع رو مطرح کردم و از طرف اطرافیان نزدیکم هم هیچ وقت حرفی زده نشد ... آخه یه عیب مادرزادیه دست خدا بوده...تا حالا شاید یکبار دخترم مطرح کرده که چرا عمل نکردی گفتم چون ریسک عمل بالا بود
دختر گلم خودت اعتماد به نفست پایبنه.. این اصلا نقطه ضعف و مشکل بزرگی نیست.. هر کسی هم گفت بگو خدا خواسته و من سر تسلیم فرود اورم... اختیاری تو نبوده که.... اینده ی خودت رو هم بسپار دست خدا خودش بهترین ها رو برات رقم میزنه