2777
2789
عنوان

افتادگی پلک

1302 بازدید | 23 پست

خانما من افتادگی پلک یا هموم پتوز مادرزادی دارم . راه حل دیگه ای بجز عمل جراحی نداره ؟ دارم دیوونه میشم از بچگی همش تحقیر میشدم😢💔 دکترا گفتن ۱۴ سالش بشه بیارین عمل کنیم ۱۵ سالم شده بردیم دکتر گف ن خیلی مشخص نیس نمیخواد عمل کنید 💔

هر کی شهید نشه بازنده اس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید خودت حساس شدی ، خواستی عکس چشمتو بذار

واقعاً خیلی وقتا مشخص نیست ولی وقتی خیلی خسته ام یا استرس دارم یا نور میوفته به چشمم مشخص میشه چشم‌میزارم

هر کی شهید نشه بازنده اس
منم دارم...مجرد بودم رفتم دکتر گفت عمل کن... ولی از عوارض عمل ترسیدم چون ریسک بود.. باهمدیگه کنار او ...

💔😢 

منم از عمل خیلی میترسم ولی از طرفیم از آیندم دانشگاه و... میترسم . تو این۱۵ سال دوست آشنا فامیل دشمن حتی خانوادم تحقیرم کردن به خاطر این موضوع و همش به رخم میکشن میترسم بعدنم همینطور بشه😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
میدونی چرا عمل نکردم؟ چون مطمئن بودم اول بدبختی و مصیبت و دربه دریه... چون میان قطره چشمت کنن کورت م ...

بله همینطوره 

همسرتون که خداروشکر با این قضیه مشکل نداشتن درسته؟من از آیندم میترسم

هر کی شهید نشه بازنده اس

امروز این موضوع که پلکم افتادس و...

به صمیمی ترین دوستم گفتم که خیلی وقتا تو مدرسه باهمیم ولی مثل اینکه متوجه نشده بودم و منم خیلی خوشحال شدم😢😄

هر کی شهید نشه بازنده اس
بله همینطوره  همسرتون که خداروشکر با این قضیه مشکل نداشتن درسته؟من از آیندم میترسم

اصلا... زمانی هم که اومدن خاستگاری اول از همه این موضوع رو مطرح کردم و از طرف اطرافیان نزدیکم هم هیچ وقت حرفی زده نشد ... آخه یه عیب مادرزادیه دست خدا بوده...تا حالا شاید یکبار دخترم مطرح کرده که چرا عمل نکردی گفتم چون ریسک عمل بالا بود

دختر گلم خودت اعتماد به نفست پایبنه.. این اصلا نقطه ضعف و مشکل بزرگی نیست.. هر کسی هم گفت بگو خدا خواسته و من سر تسلیم فرود اورم... اختیاری تو نبوده که.... اینده ی خودت رو هم بسپار دست خدا خودش بهترین ها رو برات رقم میزنه