2777
2789
عنوان

افتادگی پلک

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 23 پست
امروز این موضوع که پلکم افتادس و... به صمیمی ترین دوستم گفتم که خیلی وقتا تو مدرسه باهمیم ولی مثل ا ...

پس خودت اطرافیانت رو حساس کردی و نقطه ضعف دادی دستشون که راحت به روت میارن... محکم و قاطع بگو خواست خدا بوده

اصلا... زمانی هم که اومدن خاستگاری اول از همه این موضوع رو مطرح کردم و از طرف اطرافیان نزدیکم هم هیچ ...

چه خوب 

ولی من دائم بهم یادآوری میکردن البته بیشتر دوستام و همسن های خودم 🙂💔بله دست خود ادم نیست ولی نمیدونم گناه من چیه😔

هر کی شهید نشه بازنده اس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر گلم خودت اعتماد به نفست پایبنه.. این اصلا نقطه ضعف و مشکل بزرگی نیست.. هر کسی هم گفت بگو خدا خو ...

بله بیشتر به خاطر این موضوع اعتماد به نفسم نابود شده 😢ممنونم ازتون 🙂😍

هر کی شهید نشه بازنده اس
پس خودت اطرافیانت رو حساس کردی و نقطه ضعف دادی دستشون که راحت به روت میارن... محکم و قاطع بگو خواست ...

ن برا اولین باره به کسی گفتم حتی خانوادمم در این مورد حرف نمیزنن چون من سریع ناراحت میشم 😢💔 

اون که بله ولی من به خاطر همین مسئله خیلی خجالتی و منزوی بودم و کلن هستم و کسی اینو بهم میگفت زود چشام پر اشک میشد و اونجارو ترک میکردم😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
ن برا اولین باره به کسی گفتم حتی خانوادمم در این مورد حرف نمیزنن چون من سریع ناراحت میشم 😢💔  ...

منم تو سن شما که بودم همینطور بودم.. اصلا شما رو سرزنش نمیکنم عززززیزم... فقط خواستم بدونی کم کم کنار میای و متوجه میشی خیلیا با مشکلات بزرگتر کنار اومدن.. اینکه چیزی نیست... فعلا سنت اقتضا میکنه که گاها ذهنت رو درگیر این موضوع بکنی.. من حتی میگم موضوع، چون نمیخوام خیلی از واژه ی مشکل استفاده کنم

منم برای افتادگی پلکم جراحی انجام دادم خیلیم خوب شده نتیجه ش دکترمم اسمش رضا عرفانیان بود 

به نظر من که کارش عااالیه اگه خواستی نمونه کاراش تو پیج اینستاگرامش هست حتما یه نگاه کن