2777
2789
چقد اسمت منو یاد یچیزایی میندازه😂😂😂

اینم یه جور بیان اعتراضه دیگه😂😂 حرف میزنیم میترکونن 

کار دیگه میکنیم

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .

دوران دانشگاه من و اکسم همکلاسیم بود بعد درسش خیلی خوب بودااااا مخ بود پسره ، سره امتحان بهش می گفتم برگمونو عوض میکنیم واسه من می نویسی سره یه امتحان مهم بیشعور واسه من از قصد چرت و پرت نوشته بود که بیوفتم😂😕👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه شما مینویسید میذارید تو جیب😂 من همرو از جلویی و بغل دستیم نوشتم

اینجوری ریسکش بیشتره چون باید اعتمادم کنی😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اینم یه جور بیان اعتراضه دیگه😂😂 حرف میزنیم میترکونن  کار دیگه میکنیم

اره فک کردن با ترکوندن میتونن جلو ماهارو بگیرن😂😂

جای گلوله ای در بدنم درد میکند؛ که به من اصابت نکرده است.💔

دوران دانشگاه من و اکسم همکلاسیم بود بعد درسش خیلی خوب بودااااا مخ بود پسره ، سره امتحان بهش می گفتم ...

ایشالا یبوست بگیره😂😂😂

جای گلوله ای در بدنم درد میکند؛ که به من اصابت نکرده است.💔

عصبی بهم ریختم چند روزه ، زن داییمممم زنگ زده تاریخ کنکور از من می‌پرسه ! خدا لعنتت کنه پس گوگل برای ...

منم یادم زمان کنکورم با مامانم همش دعوا می کردم که کسی زنگ زد راجع به کنکور من بپرسه گوشیو میدی من جوابشو یه جوری بدم دیگه سرش تو باسن مردم نباشه مامانم هی می‌گفت زشته عیبه نکن 

انشالله بیام خبر خوب بهت بدم خوش به حال اطرافیانت

ان شاءالله ✨️🌸

لطف داری خواهر گلم حتما بهم خبر بده

اگر تونستی لطفا  تاپیک و قفل کن تا بروزرسانی نشه

کاربریت با مشکل مواجه میشه  

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
اینجوری ریسکش بیشتره چون باید اعتمادم کنی😂

نه  تو کلاس ما بی ریسک ترین کار همینه چون همه از دم خرخون و مخیم  البته من یبار مجبوری این کار رو کردم و چقد حس خوب گرفتم😐

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
ان شاءالله ✨️🌸 لطف داری خواهر گلم حتما بهم خبر بده اگر تونستی لطفا  تاپیک و قفل کن تا بروزرس ...

نمیدونم گیر داره قفل میشه

دیروز فهمیدم دوتا پشت سر هم دارم هردو باهم میخونم یکی حفظی یکی فهمیدنی😩

ایشالا یبوست بگیره😂😂😂

به حق علییی هر جا که هست زهر مارش بشه😂👩‍🦯

الان اون اینجوری کرد کی ضرر کرد؟

من یا اون؟؟👩‍🦯

نمیدونم گیر داره قفل میشه دیروز فهمیدم دوتا پشت سر هم دارم هردو باهم میخونم یکی حفظی یکی فهمیدنی😩

چند روز زمان داری تا امتحان؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
منم یادم زمان کنکورم با مامانم همش دعوا می کردم که کسی زنگ زد راجع به کنکور من بپرسه گوشیو میدی من ج ...

چی میگفتی ؟ بخدا باید همین کار کرد 😤😂

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
چی میگفتی ؟ بخدا باید همین کار کرد 😤😂

به زنداییم گفتم ای کاش اینجوری که شما پیگیر زندگی من هستین خودم بودم  

کلا اون دوران خیلی عصبی بودم حتی اگه کسی منظوری نداشت من بد برداشت می کردم جواب می دادم

آخرش هم گفتم اصلا نمی خوام کنکور بدم میمونم سال بد😂

حالا همه هی ناز منو می‌کشیدم نه توروخدا بده نتیجه که مهم نیست بده خودتو اذیت نکن😂😂👩‍🦯