لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
جمله بندی تون خیلی عجیب بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...
خوب خوبه حداقل خوشحال شدی
لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
من ۵سالع میشناسمش اما هبچ سلام علیکی نداشتیم از دانشگاه الان یک ماهه بخاطر ...
پسر کسیو بخواد میگه باور کن زیاد لفت نمیده
چون یکی از پسرای فامیلمون خیییلی ضایع تر از اینی گفتی باهام رفتار میکرد زللللل میزد عمق چشام هر جا میرفتم سبز میشد تو جمع هی برمیگشت منو نگا میکرد همش سعی میکرد نزدیکم باشه ....دیگ ب حدی بود مامانم گفت این پسره چشه چرا اینقدر ترو میبینه رفتاراش عجیبن... و تهش فهمیدم دوس دختر داشته بهش خیانت کرده هنوزم تو کفشه😐😂😂😂
اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤