2777
2789
عنوان

خانما توی رابطه باید چیکار کرد که

| مشاهده متن کامل بحث + 3812 بازدید | 50 پست
پسرم..بگی من دوست دارم فلان..بهم توجه کن و...

سلام. چون آقا هستین ازتون اینو میپرسم

جذبه و گرایش جنسی یک آقا به یه خانوم از چیه؟

صرفا میتونه هوس باشه یا علاقه و دوست داشتن هم در کاره؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره در اولین فرصت

نوشتمشون برات اگه تونستی تهیه کنی و بخونی خیلی خوبن 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ابن سوال رو از سایتی که ۹۰ درصد کاربراش زندگی خودشون سراسر مشکله ...

بعضی وقتا آدما از شکست ها درسایی میگیرن که آدم ها تو پیروزی یاد نگرفتن

اون بخوادت بیشتر میکنه هی

من چیزی نمیگم قهرم نمیکنم 

درک میکنم شرایطی باشه خودش همه چیو درست میکنه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
به خودت توجه کن  خودتو اولویت اول زندگیت بذار باشگاه/دکتر پوست/ادکلن/حمام و مرتب بودن اینا رو ...

حرفت درسته اما هزینه داره تواین وضعیت مردم به خرج زندگی موندن دکتروباشگاه وادکلن جاخودش

سلام. چون آقا هستین ازتون اینو میپرسم جذبه و گرایش جنسی یک آقا به یه خانوم از چیه؟ صرفا میتونه هوس ...

خب اونایی که دنبال هوسن زود ابرازش میکنن..ولی عاشقی و دوست داشتن دیگه مجبوره خودشو نگه داره تا با طرف ازدواج کنه..چون اونایی ک توی دوستی از رابطه جن میگن اینا هوسن...ادم عاشق اینارو توی دوستی نمیگه و نمیکنه تا همه چی جور بشه برای بعد عروسی...الانم خودم 27 سالمه..دوس دختر ندارم..اگه داشتم از رابطه و.. حرف نمیزدم

خب اونایی که دنبال هوسن زود ابرازش میکنن..ولی عاشقی و دوست داشتن دیگه مجبوره خودشو نگه داره تا با طر ...

خیلی ها رو میشناسم رابطه کامل هم داشتن تو دوستی و ازدواج هم کردن موفق هم هستن .

این تناقضات رو نمیتونم درک کنم.