2777
2789
عنوان

خانما توی رابطه باید چیکار کرد که

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 50 پست
خب اونایی که دنبال هوسن زود ابرازش میکنن..ولی عاشقی و دوست داشتن دیگه مجبوره خودشو نگه داره تا با طر ...

البته شما متوجه سوال من نشدین انگار 

گرایش جنسی از طرف آقا شدیدا مشخص و آشکاره .

انگیزه صرفا هوسه یا لزوما باید دوست داشتن هم  این وسط باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته شما متوجه سوال من نشدین انگار  گرایش جنسی از طرف آقا شدیدا مشخص و آشکاره . انگیزه صرفا ...

چرا دوس داشتن هم میشه...مثلا دوس داری باطرف عشق حال کنی...ولی خودم قبلا یه دختری بهم گیر کرده بود که بهاش عشق حال کنم..خیلی دوسم داشت عاشقم بود...از رفتارای طرف معلوم میشه که دنبال هوسه یا دوس داشتن عاشقی

حرفت درسته اما هزینه داره تواین وضعیت مردم به خرج زندگی موندن دکتروباشگاه وادکلن جاخودش

عزیزم اینم یه خرج چی واجب‌تر از این؟!

اهل بیت پول قرض میکردن برای عطر و بوی خوش 

خب کسی نمیتونه هزینه کنه حداقل یه حمام خوب بره شیو کنه به جای خرید کرم پودرایی که فقط لاپوشونی میکنن پول یه ویزیت دکتر بده داروهایی که دکتر میده داروهای اصلی هستن اگه مشکل حاد نباشه با پمادای زیر ۲۰ تومن خیلی از مشکلات پوستی برطرف میشه 

میتونه پیاده روی کنه به جای باشگاه 

ادکلن گرونه از عود استفاده کنه تو خونه 

ادکلنای خوبم هستن ماهی ۱۰۰ کنار بذاری میتونی بخری

خب چقد مستقیم بگی آخه 

چی میشه مگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب اونایی که دنبال هوسن زود ابرازش میکنن..ولی عاشقی و دوست داشتن دیگه مجبوره خودشو نگه داره تا با طر ...

میشه بگیداونی که دنبال هوسه باهر دختری بره تورابطه اینجوریه یانه ممکنه به کسی علاقمندبشه رفتارش باکسی که دوستش داره فرق کنه؟