کو خب دولتی راحت قبول شیم سخته واقعا دخترای مدرسه ک هوش فوق العاده داشتن چیز خاصی قبول نشدن&n ...
درسته الان واقعا دیگه رقابت با کسانی که سهمیه دارن خیلی سخته ولی اینا دلیل نمیشه واسه اینکه مشکلات و سختی ها رو دور بزنیم خودمون رو گول بزنیم و بگیم اره دیگه رفتیم دانشگاه و راحت شدیم، چند سال میرید دانشگاه بعد تموم شدنش میبینید بهترین دوران عمرتون بیخود و بی جهت تموم شده پس یکم با شور و شوق زندگی کنید و ببینید واقعا هدفتون چیه، صرف اینکه از پشت کنکور موندن خسته شدید و برید دانشگاه اشتباهه، من اصلا نمیگم درس خوبه یا بده ولی با این دیدی که شما میرید آخرش هیچی نیست.
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.
درسته الان واقعا دیگه رقابت با کسانی که سهمیه دارن خیلی سخته ولی اینا دلیل نمیشه واسه اینکه مشکلات و ...
من میخام مدرک بگیرم حالا بقول مادرم😅 تحصیل کرده ب حساب بیام و اینکه دوست دارم داخل داروخانه مشغول ب کار شم به عنوان تکنسین داشنگاه آزاد صرفا برای گرفتن مردک میخام
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.
من میخام مدرک بگیرم حالا بقول مادرم😅 تحصیل کرده ب حساب بیام و اینکه دوست دارم داخل داروخانه مشغول ب ...
بله بله، کلا مادرها واسه اینکه کلاس درس خوندن بچه هاشون رو واسه اطرافیان بیان میگن برید پرس بخونید، به قول فروید بزرگترین تراژدی زندگی زندگی نکرده والدین هستش، اونا فقط عقده های خودشون رو به ما دیکته میکنن