تلف کردن عمره پشت کنکور موندن اونم با این وضع الان
خوب اگه به این مرحله رسیدید باید به شما بگم درس خوندن کلا تلف کردن عمره
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.
بنظرم نطامی ها از بابت اعتیاد اینا اسکن میشن و این خوبه و اینکه حدی بودن جربزه داشتنشنو خیلی دوس دار ...
این مواردی که گفتید اصلا منطقی نیست، درصد خیلی بالایی از کسانی که وارد نظام میشن تنها دلیلش اینه که توان انجام کارهای دیگه رو ندارن و گزینه آخر واسشون نظامه و خیلیا هم دیدم تو همین شغل مواد مصرف میکنن. به نظرم هنوز پختگی لازم رو ندارید
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.
اها آخه خانوم عزیز مادر من میگن ک میزن سمت دخترای شاغل و تحصیل کرده
نه بابا، همه چی بستگی به اون شخص داره بعضیاشون دوس ندارن خانوم شاغل باشه،، من خودم از راهنمایی رانندگی خاستگارداشتم سوادم براش مهم بود ولی شغل نه،، هرکسی یه جوریه