2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 127 پست
چون فشار کاری باعث میشه بداخلاق و مستبد بشن‌. درامدشونم اگه تک شغله باشن بسیار پایینه‌. داشتم خواستگ ...

بله حقوق کم بودنشون ک میدونم کمه ولی خب کلا علاقه دارم 🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂بارو بندیلمو جم کنم‌بیام‌شیراز؟   عزیز میدونی ملاک هاشون چیه؟  دور اطراف من میگن م ...

آره بیا خونمون یه مدت😂 

نه اینجا دختر شاغل هم حتما نباید باشه 

خیلی هست اطرافمون برخلاف عقیده بعضیا هم که میگن خشکن و اینا اصلا اینجوری نیستن اتفاقا خیلی خوبن خیلی ها 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

البته بستگی داره چه ارگانی میخوای😁😂 

ارتش بدم؟ سپاه بدم؟ نیرو انتظامی بدم؟ کدومو بدم؟

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
آره بیا خونمون یه مدت😂  نه اینجا دختر شاغل هم حتما نباید باشه  خیلی هست اطرافمون ...

😂😂کاش میشد بیام 

اره ماهم تو خانواده داریم خیلی خوبن 

وبی خب مامانم میگه ک میرن سمت دخترای شاغل و تحصیل کرده 

ولی تو خانواده ما ک نظامین همسرانشون تا راهنمایی خوندن و خیلی خوبن 

کاش میشد منم شوهرم نظامی بود😔😔😔😔

البته بستگی داره چه ارگانی میخوای😁😂  ارتش بدم؟ سپاه بدم؟ نیرو انتظامی بدم؟ کدومو بدم؟

من خیلی خاستگار دارم اما توشون نظامی نبوده کلا توشون کارمند نبوده ...مامانم ایناهم اینجوری میگن خیلی اذیت میشم .و اینکه میخام برم داروخانه مشغول بکار شم به عنوان تنکسین داروخانه 

😂😂کاش میشد بیام  اره ماهم تو خانواده داریم خیلی خوبن  وبی خب مامانم میگه ک میرن سمت دخ ...

بابا ناراحت نباش خدا داده نظامی 😁😅😂 

پاشو بیا شیراز 😂

فرق نداره فقط بده 😭😭

😂😂😂😂😂