2777
2789

من حدود ده روزه افتادم توی پروسه طلاق و خونه پدرمم 

باردارم هستم 27تیر زایمان دارم ولی وضعیت جسمانیم خوبه مشکلی ندارم

از پارسال تابستون من شروع کرده بودم برای کنکور خوندن که خب بردار شدم ولی ادامش دادم تا اینکه دوباره زندگیم سیاه شده الانم ده روزه اصلا یه لقمه غذا یا آب از گلوم پایین نمیره

از اسفند واسه آزمون های جامع قلم چی ثبت نام کرده بودم امروز اولیشه😔 نمیدونم برم یا نرم یکسال خوندم از یه طرف حال روحیم نابوده خیلی خستم خیلی زیاد 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

برو و زندگی تو قشنگ تر بساز

منم امروز ب شوهرم گفتم طلاق

نمیدونم از این دنیا چرا اینجور آدما گیر ما میان

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محمد علی کلی میگه از تمام روزهای تمرینم متنفر بودم ولی دایم به خودم میگفتم بخاطر خودت انجامش بده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
برو و زندگی تو قشنگ تر بساز منم امروز ب شوهرم گفتم طلاق نمیدونم از این دنیا چرا اینجور آدما گیر ما ...

گیر اینجور آدما افتادن اتفاقی نیست عزیزدلم

لاقل من بخاطر اشتباه خودم بوده و وضع الانم حاصل گوش نکردن به انتخاب و حرف پدرمادرمه بعد 10 سال تباهی عمرم فهمیدم درست چیه غلط چیه.... 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

من جات بودم الان ادامه نمی دادم شاید خیلی ها بیان حرفای انگیزشی بزنن ولی هم از نظر روحی خسته ای

هم درگیر رفت و آمد دادگاه هستی 

این دوتا هر کدوم به ی اعصاب پولادی نیاز داره

هم وقتی بچه بیاد که تنهایی نمی تونی بخونی بذار حداقل یکی دوسال دیگه هم خودت بیشتر با شرایط سازگار شدی هم می اونی بچه رو پیش کسی بذاری

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خودتو با درس مشغول کن بخون حتما برو کنکور هم بده

اتفاقات زندگیت اتفاقا میتونه برات انگیزه باشه بیشتر بخونی 

حتما موفق شو و زندگی خودتو تو دلیتو بساز🙂🤍

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
برو و زندگی تو قشنگ تر بساز منم امروز ب شوهرم گفتم طلاق نمیدونم از این دنیا چرا اینجور آدما گیر ما ...

منم دلم نمیخواد ادامه بدم به زندگیم ففط یاد خانواده ام میفتم نمیدونم چه جوابی بدم ازش متنفر شدم از دیشب

تو امضات نوشتی اردیبهشت ۱۴۰۱ بارداری ..هنوز زایمان نکردی

17 خرداد 1402

اشتباه‌ نوشتم ولی سایت خرابه نتونستم برم قسمت ویرایش درستش کنم