2777
2789
عنوان

پانزده سال خیلی زیاده

2236 بازدید | 76 پست

پانزده سال خیلی زیاده

آدم جوون،پیر میشه

آدم امیدوار،ناامید میشه

آدم خوشحال وسرزنده،دلمرده و غمگین میشه

آدم میشه صحبت بین مردم

بعضی روزها مثل امروز،تنهاییِ زیاد،خونه ی سوت و کور،شوهری ک کم کم اهمیتم داره براش کم میشه باعث میشه این موقع شب،این اشک های گرم،تند و تند و بی اراده از چشمام بیان بیرون،انگار مسابقه گذاشتن

اما هیچکدوم نمی تونن این آتیشی ک توی دلم هست رو لحظه ای خاموش کنن

خدایا میگن تو دیر نمی کنی

دیر شد خدا

من دیگه جوون نیستم

دیگه حوصله ی قبل رو ندارم

دیگه اون قُرب و منزلت رو پیش شوهرم ندارم

خدایا دیر کردی و من بنده ی بدتری شدم

خدایا دیر کردی و هیچ چیز نشد اونی ک باید میشد

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلا از بچه دار شدن خوشم نمیاد

خدا انشالله به شما اولاد صالح بده

من تو بچگی والدینم طلاق گرفتن و دید خوبی ندارم  وقتی اسم بچه میاد انگار حرف از زندان و اسارته برام

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

چرا من برات با همه فرق می کردم

چرااااا؟مگه من چکار کردم

مگه چی گفتم ک تو اینطور از دستم ناراحتی

ک پانزده سالِ با دعا،با داد و فریاد،آروم و با زمزمه،با سکوت ،صدات زدم و التماست کردم اما تو دلت نخواست ک جوابم رو بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

استارتر باردارم . الهی به حق این شب. سال دیگه این موقع یه نینی بغلت باشه خواهر

آمین

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 

کاشکی من ی بر گ خشک بودم،الآن با ی باد کوچواو از درب بالکن از خونه می رفتم بیرون،می رفتم تو هوا گم میشدم

و دیگه وجود نداشتم

ک اینقدر غصه بخورم ولی تو اهمیت ندی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برات دعا میکنم ک هرچه زودتر مامان بشی همین ماه خدا دوقلو بهت بده دختر پسر

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 

بچه ها کامنتاتون رو می خونم

مرسی از مهربونی همتون

الهی همیشه دلتون شاد باشه

واستون صلوات فرستادم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا کاش امشب بیای بشینی پای حرفام،کنار منِ تنها

کنار من روسیاه

کاش میشد بغلم کنی

هر کی ندونه تو حالم رو می دونی

چققققد امشب دلم ی بغل می خواد،ی شونه ی مهربون

یکی ک نازم کنه

یکی ک با عث بشه دردام کم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سرم درد گرفته،تنها و دلشکسته ام

باید مثل همیشه ظاهرسازی کنم

باید قوی باشم

باید با هیچکس درددل نکنم

یا امام رضا

تو همون امام رضای طاووس هستی

کاش منم مث طاووس شفا بدی

کاش دستم رو بگیری و مثل طاووس ب منم لبخند بزنی

کاش بگی دلت زیارت می خواد؟

کاش معجزه کنی برام کاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حال داری پاشو وضو بگیر نماز شب بخون خیلی سبک میشی من حاجتمو از نماز شب گرفتم‌  بچه خواستم ...

پریودم

الهی خدا نگهدار بچت باشه همیییشه

اللهم صل علیمحمد و آل محمد

1
5
10
15
20
25
30
35
40