vorojkaghaghand مدیر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 375 عنوان جهیزیه+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 84 پست دوستان ما تو شهرمون رسمه شیربها یا باش لیق میخرن برای ما ۴ قلمه فرش دستباف ماشین لباسشویی تی وی ساید الان همسرم این فرشارو فرستاده بنظرتون کدوم قشنگه؟ 1402/03/26 | 01:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vorojkaghaghand مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 375 منظورم این اینحا فقط ظاهرو میبینن. من فقط اولی رو دیدم بقیه اش آبی نیست . خوشم اومد اولی قشنگه بنظرت ؟کمرنگ نیست؟
مامور۰۰۷ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 815 واقعا شاهکار قلم اصفهان در اون شکی نیست اما تو فرهنگ ترک و اذربایجان قرمز رکن اصلیه یه چیزی مثل زندگ ... عزیز دلم حالا یه کم سنت شکنی کن و بجای فرش قرمز فرش پوست پیازی بگیر
رها_۹۸ عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 5086 ۳ مدل بود یکیش باید انتخاب کنم گفتم یه نظر بگیرم😊 اگه حتما باید یکیشو انتخاب کنی همون اولی بهتره ..دومی که خیلی ضایع اس..ولی گفتم نقشه ی تاجری بخری پشیمون نمیشی من خودم فرش شناسم خخخ
سیمرغ۶۶ عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 1211 عزیزم خوشبختانه شما هم خوش سلیقه هستبد و کاملا آگاه 😍 بله کاملا فرمایشاتتون صحیحه فرش دستباف حرف ا ... من یکبار نمایشگاه فرش و تابلو فرش دستبافت رفتم و اونجا آشنا شدم.دستبافت قم و تبریز و اصفهان و.... واقعا محشر بودن.
مامور۰۰۷ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 815 عزیزدلم درسته الان فرش شربیان هست نو توی مغازه تو شهرمون کسی نو نمیخره قدمت فرش مهمه برامون فرش تو ف ... گلم اگر براتون امکانش هست تشریف ببرید رحیمیه بازار تهران اونجا فرشهای پا خورده و صادراتی زیاد هست
مامور۰۰۷ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 815 من یکبار نمایشگاه فرش و تابلو فرش دستبافت رفتم و اونجا آشنا شدم.دستبافت قم و تبریز و اصفهان و.... وا ... گلم اگر علاقه دارید تشریف ببرید بازار تهران کوچه کفاشها رحیمیه ۱ و ۲ و ۳ هنرو زیبایی دست عزیزان ببینید و لذت ببرید
سیمرغ۶۶ عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 1211 گلم اگر علاقه دارید تشریف ببرید بازار تهران کوچه کفاشها رحیمیه ۱ و ۲ و ۳ هنرو زیبایی دست عزیزان ببین ... حتما.ممنون عزیزم
مامور۰۰۷ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 815 حتما.ممنون عزیزم خواهش میکنم 😍چون خودم عاشق فرش دستباف هستم و از دیدنشون لذت میبرم و غرق زیبایی و هنر ایرانی میشم
banoooooaftabi عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 5221 عزیزم فرش اولی خیلی خوشگله واقعا من عاشق فرش دستبافم از دیدنشون حظ میکنم واقعا میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که