2777
2789
عنوان

جهیزیه+عکس

1853 بازدید | 84 پست

دوستان ما تو شهرمون رسمه شیربها یا باش لیق میخرن برای ما ۴ قلمه فرش دستباف ماشین لباسشویی تی وی ساید الان همسرم این فرشارو فرستاده بنظرتون کدوم قشنگه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش دستبافت دوست ندارم با اینکه گرونتر وبا کیفیت تره ولی قشنگ نیس

دقیقاااا

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

بسلامتی و دلخوشی 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
https://s8.uupload.ir/files/img_20230616_014255_131_c2mx.jpg

اینم نه... بیخیال دستبافت بشین اخه الان همه وسایل از مبل وپرده وخونه گرفته تا کاشی و کاغذ دیواری یجورایی مدرنه بعد این وسط،قالی سنتی اصلااااااااااانمیان بهم

https://s8.uupload.ir/files/img_20230616_014242_968_rlwt.jpg

وای چه زشته این چیه اخه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ببخشید هیچ کدوم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚