2789
عنوان

جهیزیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 84 پست
گلم فرش اصفهان و تبریز ببین به حدی ظریف و زیبا هستن و البته با قیمتی زیباتر    

اینا با فرش دستبافت آشنایی ندارن!!! به قدری زیبا و لطیف و نازک هستن که از زیبایی طرح و رنگهاشون آدم دهنش باز میمونه!!! هنوز فکر میکنن فرش دستبافت اونایی هستش که در قدیم عشایر میبافتن!!!!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم ما ساکن یه شهر کوچیک هستیم مراغه اینجا کل خرید پسر باید بیشتر از خرید جهاز باشه وگرنه حرف حدیث ...

عزیزم چرا اینجا نطر سنجی گذاشتی آخه😁

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
من ترجیح میدم پول کمتری بدم و چند سال یکبار عوض کنم و تم جدید بگیرم، تا بخام اینهمه هزینه کنم  ...

گلم شاید شما فرش مشهد یا همدان یا مثلا کاشان اونم لاکی دیدین که ببخشید بهشون میگن خرسک اما اگر فرشهای با رجهای بالای ۷۰ اصفهان و قم و تبریز از نزدیک ملاحظه کنید کاملا نظرتون عوض میشه   

فرشهای دستباف خیلی قشنگتری هم هست حتما که نباید ۸۰ سال قدمت داشته باشن 

عزیزدلم درسته الان فرش شربیان هست نو توی مغازه تو شهرمون کسی نو نمیخره قدمت فرش مهمه برامون فرش تو فرهنگمون یعنی نبض زندگی اصالت 

عزیزم ما ساکن یه شهر کوچیک هستیم مراغه اینجا کل خرید پسر باید بیشتر از خرید جهاز باشه وگرنه حرف حدیث ...

با احترام 

منم فرس دستبافت نمیپسندم مگر اینکه کوچیک باشه برای اتاق مهمان مثلا 

فرشای دستبافت کاشان شیک تره 

اینا با فرش دستبافت آشنایی ندارن!!! به قدری زیبا و لطیف و نازک هستن که از زیبایی طرح و رنگهاشون آدم ...

عزیزم خوشبختانه شما هم خوش سلیقه هستبد و کاملا آگاه 😍

بله کاملا فرمایشاتتون صحیحه فرش دستباف حرف اول میزنه اونم نوع خوبش 

فقط کافیه یکبار برن بازار فرش تهران دیگه هیچ فرش ماشینی قبول ندارن