سلام خانوما خیلی دلم گرفته 😔
از خودم بیشتر شوهرم بداخلاق عصبیه شده گاهی خیلی خوب باشه باهاما ولی از ۱۰۰ ۷۰ درصد مواقع اخلاقاشو دوست ندارم مثلا یک اخلاقش اینه دوس نداره من پیشرفت کنم خودم حس میکنم مثلا الان من از ۱۰۰ ۵۰ درصد رانندگی بلدم ولی یه ترس تو وجودم ک میگم اگ جایی بزنم شوهرم چی میگ آخه خیلی حساس زو ماشین یا مثلا نمیگ تنهایی وردار بزو یاد بگیر اصلا پشتم نیس من ب زور اون ۵۰ درصد یاد گزفتم😔کارمند دادگستری ماهی تازه شده ۱۱ تومن حقوقش اصلا کفاف جینگولک بازی ک تازگی خانوما راه انداختن نمیده(کاشت ناخن و خدمات زییایی و گرونی لباس و وسایل خونه.....)ولی خب کارت حقوقش دوتایی استفاده میکنیم اگ نیاز داشتیم چیزی میخریم ولی واقعا کفاف نمیده ولی خب من میسازم از خیلی ارزوهای ساده گذشتم یا مثلا شده مهمونیا مامانم چون کارمند بزام لباس یا کفش بخره چون پول خودمون نمیرسه خیلی ناراحت میشم و هم خوشحال از خرید. نمیدونم درک میکنین یانه خیلی فشار رومه مانتو دیگ زیر ۱ تومن چیز خوبی نیس خودتون مییینید دیگ با این چیزا آدم خوشحال میشد ولی حالا بیا اخلاق بدشم تحمل کن.امشب تت ماشینیم رسیدیم دم در بهم با لحن بد میگ بزو درو وا کن منم بدم اومد