2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست
ببین من اینجوری متوجه شدم که مادیات برای شما اولویته یا باید با آدمی بااین شرایط مالی ازدواج نمیکردی ...

اره تو این زمونههههههه خیلی پول مهمه مردمی ک می‌خندن باید دندوناشون سفید باشه باید کیفشون برند باشه  و بینیشون عمل و بجای رژیم عمل اسلیو دیگ پول خیلی مهم شده منم تحمل ندارم و اینم ک زبووون داره اندازه چی

من تحملش میکنم با اینک مادیم ب قول شما ولی اینم از اخلاقای گندش نمیگذره.اون روز ۲ ملیون تت‌ کارت داشتیم تو پارک بلال دیدم دلم خاس با عشوه رفتم جلوش ک مثلا لوووس شم گفتم عشقم برام بلال میخری دلم میخاد رااااحت گف نههههه خیلی خرج داریم آخه میگن نههههه

با سیاست یواش یواش آخه مگه بلال چنده؟؟؟؟اخلاقای گند ک میگم اینه بعد ک دیده ناراحت شدم برام بستنی خرید ولی بلال نه چون آقا مغرور خیلی ک یاد آوری کنه کار بدشو

نمیشه بگی بره گمشه،منم همین امشب به شوهرم گفتم من تو این 9سال زندگی نشده قهر کنم بیای دلجویی،باید با ...

الان بعد افتضاح امشبش تحمل نکردم گفتم بگو دردت چیه زد خودشو ب خاب دیگ بخدااا از مقابسه خودم با زندگی زنای موفق هم سن و سالم خسته شدم من دارم با یه یااااابو سر میکنم اونا دنبال پووول پووووووول پووووووول  میدونین چی میگم اونا دنبال موفقیت من دنبال اینک این آقا کی بهم محبت میکنه کی میگ دوست دارم کی میگ برات کادو گرفتم کی میگ بزیم مسافرت آنچنانی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی ،همون حرفی که خودت گفتی درست بود ،باید موفقیتهاتو تو زمان مجردی بدست می‌آوردی و بعد با این طور مردی ازدواج میکردی ،و یه نکته ی دیگه همون‌طور که گفتی همسرت از مستقل شدنت می‌ترسه ،اسی حتما خیلی عاشقته و می‌ترسه با استقلال مالی که داشته باشی مثلا ازش براحتی جدا بشی یا همچین چیزی ، اسی یه خانمی همینجا تاپیک زده بود (خیلی براش ناراحت شدم )می‌گفت سزارین شدم به تازگی ،بچه م گریه میکرد رفتم که پستونکشو بشورم بیارم از بس عجله داشتم یه لیوان سر راهم بود ندیدم ،پا گذاشتم رو لیوان ،لیوان شکست و تکه هاش تو پام فرو رفت و کف آشپزخونه پر خون شد ،برادر شوهرم خونمون بود به شوهرم گفت برو ببین چی شده ،شوهرم گفت چیزی نشده ،دوباره یاد میگیره چشماشو وا کنه ،جلوی پاشو ببینه ،طفلی می‌گفت وقتی اینو شنیدم اینقدر قلبم شکست که چشمام پر اشک شد ،جلوی برادر شوهرم هم از این رفتار همسرم خجالت کشیدم ،اینا رو تعریف کردم اسی که بدونی کم و بیش همه ی ما همچین رفتارهایی از شوهرمون میبینیم ،وباید هر کدوممون به شیوه خودمون حلش کنیم ، 

درآمد شوهرمن نصف درآمد شوهر شماست،منم خوب می‌پوشم ،حالا از خودش میگیرم از خانوادم میگیرم،الان بااین وضع که میگی خودتو داری عذاب میدی،چون میگه اخلاقای خاصیم داره ولی فکر کنم بیشتر لجبازه

گنجشک های درنده
اسی ،همون حرفی که خودت گفتی درست بود ،باید موفقیتهاتو تو زمان مجردی بدست می‌آوردی و بعد با این طور م ...

عزبزم بخدااااا الان دیدم متنتو بخدا گریم گرفت چقد بعضی از ماها بدبختیم😭زیاد نمیدونم ک عاشقمه عاشق معشوق پیش دیگران خرد نمیکنه این اخلاقش اینطوره کلا خونه دارم گرفت منو ک اینجوری باشم الکی هم میگ بزو سرکار 

اصلا اصلا خودمو با آینده مستقل تصور نمیکنم اصلا چون اعتماد بنفسم خیلی گرفته شده خیلی 😭

وقتی نمی‌ذاره به یه شیوه دیگه حلش کن،منم از بس خودمو عذاب دادم الان هزار تا درد گرفتم،اعصاب خراب،معده عصبی،اگر خانوادت کمکت میکنن،خوبه شوهرا همیشه خوب نیستن ،

گنجشک های درنده
درآمد شوهرمن نصف درآمد شوهر شماست،منم خوب می‌پوشم ،حالا از خودش میگیرم از خانوادم میگیرم،الان بااین ...

ببین لجبااااز مغرووووور  و مرد سالار و از اون مردا ک پیش بقیه میگن واااای خانومم اجازه بده میام یا میریم وای از خانومم میترسم ک مثلا مردا تو جمع بخندن و فضا رو گرم کنه ولی پشت پرده همش جیغ و داد  من آدمش کرده 

ازششش متنفزممممم

حالا اون خانومی ک میگ درست میگم باید موفقیت هامو خونه بابام بدست می‌آوردم آخه بدبختی اینجاس ک اعتماد بنعسمو از زمان مجردی از دستش دادم و دادم تارسیدم  خونه شوهر😔 مادرم اجازه هیچیو نمی‌داد باهام رفیق نبود و منو ب زور تو ۲۱ سالگیم چون دوس پسر داشتم فعمید ب اولین خاستگارم ک آقا باشن داد و منم راضی نبودم ولی اختیاری هم نداشتم😔ولی بعدا تو زندگی عاشقش شدم اینو ازدواج سنتیا میفهمن حال‌حالام بعضی وقتا مثل الان پشیمون میشم 

وقتی نمی‌ذاره به یه شیوه دیگه حلش کن،منم از بس خودمو عذاب دادم الان هزار تا درد گرفتم،اعصاب خراب،معد ...

روشش فقط اینه ک مستقل شم و تمام زیادی وابستش شدم و محلش گذاشتم .

منم همه میگن شوهرش چقدر از این میترسه،ولی پشت پرده چیز دیگست،الان دقیقا میخوای چکار کنی نمیذاره،از ا ...

نمیگ نزو اتفاقا میگ برو ولی حمایت نمیکنه میدونی ک الان فقط کارای اداری پاارت میخان و کارای غبر اداری سرمایه ک اینم نمیده بیچاره مامانم همش وام ۱۰ تومنی واسم برمی‌داره و حسابم کزده ۵۰ تومن تا سودش هر ماه بیاد واسم و میگ احساس مستقلی کن ولی خب با ۱ تومن سود ک مستقل نمیشی و بازم محتاجشی نمیگم اینم نمیده ولی خب کفاف نمیده و آخرشم میگ خرج نکن ک خرج زندگی مونده دیگ خسته شدم

عزبزم بخدااااا الان دیدم متنتو بخدا گریم گرفت چقد بعضی از ماها بدبختیم😭زیاد نمیدونم ک عاشقمه عاشق م ...

عزیزم شوهر منو ببینی تو خونه رفتارهایی داره مثل مجنون ،میگی هیچکی به گردش نمی‌رسه ،ولی یه جاهایی هم چنان رفتار می‌کنه که انگار اصلا آدمو نمی‌بینه ،حالا بخوام اینجا بگم مثنوی هفتاد من میشه ،ولی باز به موقع ش حالیش میکنم ولی چه فایده ،بعضی وقتا به خودش میگم ،من که تا عمر دارم باید بهت بگم چی غلطه چی درسته 😔

عزیزم شوهر منو ببینی تو خونه رفتارهایی داره مثل مجنون ،میگی هیچکی به گردش نمی‌رسه ،ولی یه جاهایی هم ...

آفرین اینم اینطوره .فقط هم از موفقیت دیگران حرف بزنم می‌ریزه بعم . اون روز تو پارک پسرم تاب میداد منم باهاش در مورد موفقیت زنا حرف میزدم یهو پسرم صداش زد اینم از خدا خاسته سرم داد زد بیاااا حواسموووو پزت کردی پسرم افتاد کلا این مدلیه مثلا فک میکنی همه کسته دوستت حرف میزنی درد و دل میکنی ولی وقتی خوشش نیاد چنان تو پرت میزنه ک معلق شی

2790
2778
2791
2779
2792