2777
2789
عنوان

تماس با یه آقا و اسید بودنم😐😂

145 بازدید | 9 پست

اولش گفت اسمتونو بفرمایید من یکم فکر کردم گفتم فلان

خندید گفت برا اسمتم فکر می‌کنی گفتم معذرت می‌خوام حواسم پرت شد یه لحظه

سوتی اول 😑😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بعدش همه حرفاشو گفت و منم سوالامو پرسیدم بعد آخرش گفت من زیاد با دانشجوها سروکله زدم ولی تو کلا از اولش یه سوالای سمی میپرسیدی 

یادته اولین بار چی گفتی

یعنی آب شدم😑

هی میخواست بدونه و یادش بیاد گفتم سم بازیامو یادم نیارین 😑😂😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بستگی داره اون اقا کی بوذه 🤐😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

آخرش گفت برا اسمتم فکر می کنی معلومه فیک گفتی منم گفتم ن بخدا مگه مرض دارم گفت باشه شوخی کردم دختر جون 😂😂

کلا از اول زیاد حرف نزدم فقط گوش دادم و تایید کردم یعنی گفتم بله درسته متوجه شدم

خیلی خشک بازی در اوردم

آخر هفته ام قرار شد باز تماس داشته باشیم باز خشک بازی در بیارم یا بزارم در اسید غرق شه؟😐😂

دوستان تماس کاریه ایشونم استادم معرفی کرده مثبت هجده نشین😂

بستگی داره اون اقا کی بوذه 🤐😂

بخدا تماس کاری بود😐😂