2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست
عزیزم اگه اون گیاه شته بزنه اگه حشره حمله کنه و برگاشو سوراخ سوراخ کنه اگه زیر آفتاب بسوووزه و ما هم ...

نه من که نمیگم نگاه کنیم . من میگم با دست خودمون دست به نابودی خودمون نزنیم. جگر خانوادمونو نسوزونیم. من حرفم اینه هیچ چیزی ارزش اینو ندارن که کسی خودشو با دست خودش بکشه . هر چند اون لحظه مطمین باشه ارزش داره. چون این یه تصمیم بی بازگشته. و پشیمونی هیچ سودی نداره

عزیزم اگر مردم متوجه نشدم افراد بیشتری مثل عزیزان افرادی که خودکشی کردن داغدار میشن.منم وقتی شنیدم خ ...

کاش تایپکتو باز نمیکردم. لزومی هم نمیبینم جواب بدم شمارو قانع کنم. انشالله زودتر این مسئله از ذهنم بره داغمو تازه کردی. 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن اومد یه اظهار فضلی بکنه و داغ خیلیا رو باز تازه کنه. گله ریشه هاش فلانه....برو بابا چه میفهمی ...

دوست عزیز منم یه انسانم و شما منو زندگیمو و سختی هامو ندیدی و قضاوت کردی. من فقط میخواستم از اشتباه جلوگیری کنم. 

ما نه خدا همینطوری نشسته نگاه می‌کنه ... 

منم یه زمانی ازین حرفا میگفتم .

اما تو که نمیدونی خدا چی تو ذهنشه؟ میدونی؟ خدا عاشق همه ماست. به نظرت کسی دوست داره عشقش ضربه بخوره؟ خدا هم عاشق بنده هاشه . مطمین باش که به نفعته‌. خدا همیشه منتظره تا  بنده خاش برگردن . من هم چنین روزهایی رو تجربه کردم . و میتونم درک کنم . هیچ حرفی قانع کننده نیست برات. اگر از سختی ها خسته شدی وایسا و نماز بخون . نماز اول وقت برای من که همیشه مثل آب رو آتیشه.

کاش تایپکتو باز نمیکردم. لزومی هم نمیبینم جواب بدم شمارو قانع کنم. انشالله زودتر این مسئله از ذهنم ب ...

. اگر میدونستم که این اتفاقا میوفته و حرفام تاثیری نداره . نمیگفتم. احتمال دادم یه نفر ببینه و از تصمیمش برگرده. از شما عذر میخوام من اصلا اصلا حتی یه ذره نمی‌خواستم که کسی ناراحت بشه.برای عزیزتون هنوز هم میتونید کمک کنید. اگر که دوست دارید. هر کار کوچولویی حتی آب دادن به گلدون رو به نیت عزیزتون انجام بدین . انشاالله که خدا بیامرزتشون . حتما خیلی سختی کشیده بوده.

بازم معذرت می‌خوام . قصد بدی نداشتم خدا شاهده

منم یه زمانی ازین حرفا میگفتم .  اما تو که نمیدونی خدا چی تو ذهنشه؟ میدونی؟ خدا عاشق همه ماست. ...

امیدوارم راه حلش همین باشه . اگه میشه برام دعا کن چون واقعا اخرای تحملمه

امیدوارم راه حلش همین باشه . اگه میشه برام دعا کن چون واقعا اخرای تحملمه

سلام خانم گل🌹 . خوبی؟  

مطمین باش که میگذره . تو قوی بمون. اگر غمگینی. اگر پر از رنجی این حالت همیشگی نیست دوست عزیزم. مثل خواب های بدی که میبینی میگذره. امیدوارم پروانه خوشبختیت از دل این پیله رنج و سختی آزاد بشه. و جهانت پر از نور بشه. انشالله که سعادتمند و عاقبت بخیر باشی♥️💫😘 ‌

سلام خانم گل🌹 . خوبی؟    مطمین باش که میگذره . تو قوی بمون. اگر غمگینی. اگر پر از رنجی ...

سلام عزیزم ممنونم که حالم رو پرسیدی انشالله ما هم سلامت باشی 

راستش پر از فکر منفی ام پر از دلخوری ام . دلم میخواد زندگی خوبی داشته باشم ... امیدوارم به زودی این روزا بگذره

. اگر میدونستم که این اتفاقا میوفته و حرفام تاثیری نداره . نمیگفتم. احتمال دادم یه نفر ببینه و ...

پیش میاد من ازشما دلخوری ندارم .خدا اموات شما روهم بیامرزه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

سلام عزیزم ممنونم که حالم رو پرسیدی انشالله ما هم سلامت باشی  راستش پر از فکر منفی ام پر از دل ...

سلام. انشالله . انشالله که هر روز بهتر از دیروز باشی و شاد و خوشبخت باشی. از ته قلبم میگم♥️. امیدوارم که انقدر خوب باشی که دیگه این روزا رو فراموش کنی.

افکار منفی خیلی واقعا آزار دهنده ان. من هر وقت افکار منفی سراغم میان حافظ میخونم . البته قرآن فک کنم خیلی بهتر باشه. سعی کن اجازه ندی افکار منفی سراغت بیان. یه چیزی که سرگرمت می‌کنه و باعث آرامشت میشه رو انجام بده. توکل به خدا کن . هیچی مثل توکل دل آدم رو آروم نمیکنه.