اگر نمیدونی که خودکشی چه گناه عظیمیه لطفاً تصور کن که یک گیاه داشته باشی و اون گیاه خودش خودشو خشک کنه یا ریشه ها شو از خاک در بیاره. چقدر وحشتناک و غیر موزونه؟! نه ؟ اونم چی به خاطر لجبازی؟ گور بابای حرف و دعوا . چند وقت دیگه دوباره همه چیز عادی میشه. و تو به خاطر یه مشت چرت و پرت خودت رو از هستی و وجود ساقط کردی. تجربه زندگی پس از زندگی خودکشی رو ببین بعد تصمیم بگیر. وقتی مردی دیگه نمیتونی برگردی. راه برگشت و نبند. مطمئن باش اونور راحت نخواهی بود. این دخالت در امر خلقته و گناه بسیار بزرگیه.
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
یه خانمی همسایمون بود وقتی من ۴ ۵ سالم بود ایشون زایمان کرد یه پسر بدنیا اورد . ازینمحله رفتن اما کم و بیش در ارتباطیم باهاشون .زن و شوهر از هم جدا شدن و خانم و پسرشون باهم زندگی میکردن .ک همین چند وقت پیش پسرش خودکشی میکنه 🥺🥺🥺 حدودا ۱۷ ۱۸ ساله بود پسره 🥺🥺
یه خانمی همسایمون بود وقتی من ۴ ۵ سالم بود ایشون زایمان کرد یه پسر بدنیا اورد . ازینمحله رفتن اما ک ...
ای وای آخه چرا 😣
خدا از تقصیراتش بگذره
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
من تو موقعیتش قرار گرفتم قصدشم داشتم ولی الان خوشحالم خودکشی نکردم نه اینکه همه چی درست شده باشه نه...ولی خب خودکشی فقط باعث میشه اون دنیا هم زجر بکشیم پس کار بی فایده ایه
خیلیا کسی رو دارن که بااین روش از دست دادن .چرا ناراحت میکنین مردمو؟ اگه میخای راهنمایی کنی نصیحت کنید یه موضوع دیگه پیدا کنید. عزیز من بااین روش از دستم رفته حالا میگی گناه عظیمیه من فک میکنم الان تهه جهمنمه. آتیش میگیره دلم 😥
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚