امروز سر کلاس یه پسره که ازم خیلی خوشش میاد بهم گفت عکستو به مادرم نشون دادم گفته شیطونه ،نمیشه نگهش داشت حالا من قبلش جواب منفی داده بودم به پسره چون ازم کوچیکتره و البته کسیو دارم....تا حالا کسی بهم اینطوری نگفته بود ،شما باشین ناراحت نمیشین ؟ بعد اومد درستش کنه گفت چون شلوارت کوتاه بوده اینطوری گفته ،بدجور رفته رو مخم ،امروزمو خراب کرد واقعا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مال منو هم یبار یع پسر نشون داده بود مادرش گفته بوده این چرا انقد موهاش بیرونه تازه ارایشم کرده
با اینکه وضع مالیشون خیلی خیلی خوب بود ولی سر این مسئله رد کردم فقط
عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤متنفرم از وقتایی کہ یهو بیدلیل حالم بد میشہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺
مرسی عزیزم ،موندم منظور مادر یه پسر راجع به شیطون بودن یه دختر چی میتونه باشه ؟ اخه من اتفاقا تیپام تقریبا ساده ست فکر کنم راجع به قیافم گفته ،شایذم بزرگش کردم راس میگی به یه ورم بگیرم بهتره