2777
2789
عنوان

روانشناسا بیان،،،مشکل من چیه

59 بازدید | 5 پست

من اینجوری ام ک وقتی از رو ب رو یهو یه اشنا میاد ک باید وایسم و باهاش احوال پرسی کنم،نمیتونم

اگه برم سمتش دست بدم انگار یه تشت اب سرد ریختن روم ،برق منو میگیره،خشک میشم و سعی میکنم ب سمت دیگه ای برم یعنی در برم،نمیتونم واکنشمو کنترل کنم اون لحظه

نمیدونم چجوری توضیح بدم

امروز دوستم توی مراسم اومد سمتم،همچی عادی بود تا یهو نزدیک شدم بهش و دستش رو گرفتم،ناخوادگاه رفتم سمت دیگه و دست اونو سفت فشردم و با خودم بردم سمت دیگه

پرسید چیشده،گفتم هیچی قلبم درد میکنه🤦🏻‍♀️

خسته شدم از این وضع

۲۲ سالمه

پیش زمینشم از اونجایی شروع شد ک میترسیدم با کسی رو ب رو شم و ندونم برا احوال پرسی چی بگم

بعد چندین سال این شد نتیجش،ک واقعا بدنم خشک میشه و اعصابم فرمان ب خشک شدن و فرار میده

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مدل مشکلات ریشه در گذشته داره که باید ریشه یابی بشه 

و همینطور می‌تونه سلسله مشکلات ریز میزان حساسیت و .. رو برده باشه بالا 

میتونه مشکل بخاطر یک ویژگی باشه 

میتونی مشکل از چند ویژگی انسان به میزان کم باشه 

بهترین کار اینه پیش یه مشاور و روانشناس چند جلسه بری ! 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
اره مشکل توی گذشته داره

مشکلات گذشته بخاطر سابقه ای که دارند باعث یه سری باور های غلط افکار ماندگار غلط میشن 

به همین خاطر باید ریشه یابی کامل بشه ! 

ترس ، حسادت ، اعتماد به نفس ، عزت نفس ، خجالت یا .......... هر مورد دیگه ای که باشه و میزان تاثیر روی مغز باید مشخص بشه و با صحبت و تمرین و تکرار مشکل حل. میشه جای نگرانی نیست 😊

فقط چون مدت زمان زیادی بوده و زمان زیادی هم ازش فرار کردی یکم سختش می‌کنه ولی چیزی نیست که حل نشه 

چون انسان منزوی و درونگرا نیستی و ارتباط عمومیت هم اوکی هست ترس از حضور تو جمع و .. هم نداری پس راحت تر میتونی با روش های درست با مشکل رو به روی بشی و حل کنیش

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864