2777
2789

ببخشید اینجا مطرح میکنم چاره ای ندارم

زایمان سزارین کردم و بچه شیر میدم به خاطر داروها اسهال و دل پیچه شدید دارم قرصی هست ک واسه شیردهی هم مضر نباشه بگم بگیرن برام خیلی اذیت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث قرص بیزاکودیل که با یه دونش مشکل ادم حل میکنه اینم یه دونش حل میکنه یا باید زیاد مصرف کنم؟؟

ببین این قرص یه پروبیوتیکه

میکروبای مفید روده بیشتر میکنه.کلا مفید.امتحانش کن ضرری نداره ولی با یه دونه مشکلت حل نمیشه.

اصلا هیچ دارویی با یه بار مشکلی حل نمیکنه

ببین این قرص یه پروبیوتیکه میکروبای مفید روده بیشتر میکنه.کلا مفید.امتحانش کن ضرری نداره ولی با یه ...

نه میدونم اونو میخام ببینم با یه دونه اش میشه اثری دید من کمتر دل پیچه داشته باشم یا باید چن تا بخورم و چند روز

اره متوجه شدم ممنونم

نه میدونم اونو میخام ببینم با یه دونه اش میشه اثری دید من کمتر دل پیچه داشته باشم یا باید چن تا بخور ...

نه چند روز بخور

احتمالا ویروس گرفتی

ویروسم باید دورش طی بشه.

قرص هیوسین هم برا دلپیچه خوبه حالا یه سرچی بکن 

چرا دکتر نمیری.یه سرمی بزنی بعتر میشی

نه چند روز بخور احتمالا ویروس گرفتی ویروسم باید دورش طی بشه. قرص هیوسین هم برا دلپیچه خوبه حالا ی ...

عزیزم گفتم تازه سز کردم درد دارم خونمون پله داره نمیتونم برم پایین از پله ها مجبوری اومدم بالا

عزیزم گفتم تازه سز کردم درد دارم خونمون پله داره نمیتونم برم پایین از پله ها مجبوری اومدم بالا

عزیزم شما دلیست خوردی منم ۸ روزه سز کردم مث شمام دلیست تو شیردهی مشکلی نداره

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏