m__nasim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 6160 عنوان خانوما قرصی هس واسه درمان اسهال؟؟ 4133 بازدید | 8 پست ببخشید اینجا مطرح میکنم چاره ای ندارمزایمان سزارین کردم و بچه شیر میدم به خاطر داروها اسهال و دل پیچه شدید دارم قرصی هست ک واسه شیردهی هم مضر نباشه بگم بگیرن برام خیلی اذیت میشم 1402/03/25 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__nasim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 6160 قرص دیلیست هیج ضرری نداره مث قرص بیزاکودیل که با یه دونش مشکل ادم حل میکنه اینم یه دونش حل میکنه یا باید زیاد مصرف کنم؟؟
الابانو26 عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 1376 مث قرص بیزاکودیل که با یه دونش مشکل ادم حل میکنه اینم یه دونش حل میکنه یا باید زیاد مصرف کنم؟؟ ببین این قرص یه پروبیوتیکهمیکروبای مفید روده بیشتر میکنه.کلا مفید.امتحانش کن ضرری نداره ولی با یه دونه مشکلت حل نمیشه.اصلا هیچ دارویی با یه بار مشکلی حل نمیکنه
m__nasim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 6160 ببین این قرص یه پروبیوتیکه میکروبای مفید روده بیشتر میکنه.کلا مفید.امتحانش کن ضرری نداره ولی با یه ... نه میدونم اونو میخام ببینم با یه دونه اش میشه اثری دید من کمتر دل پیچه داشته باشم یا باید چن تا بخورم و چند روزاره متوجه شدم ممنونم
الابانو26 عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 1376 نه میدونم اونو میخام ببینم با یه دونه اش میشه اثری دید من کمتر دل پیچه داشته باشم یا باید چن تا بخور ... نه چند روز بخوراحتمالا ویروس گرفتیویروسم باید دورش طی بشه.قرص هیوسین هم برا دلپیچه خوبه حالا یه سرچی بکن چرا دکتر نمیری.یه سرمی بزنی بعتر میشی
m__nasim مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 6160 نه چند روز بخور احتمالا ویروس گرفتی ویروسم باید دورش طی بشه. قرص هیوسین هم برا دلپیچه خوبه حالا ی ... عزیزم گفتم تازه سز کردم درد دارم خونمون پله داره نمیتونم برم پایین از پله ها مجبوری اومدم بالا
الابانو26 عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 1376 عزیزم گفتم تازه سز کردم درد دارم خونمون پله داره نمیتونم برم پایین از پله ها مجبوری اومدم بالا چند روزه سزارین کردی؟؟
mnam عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 1211 عزیزم گفتم تازه سز کردم درد دارم خونمون پله داره نمیتونم برم پایین از پله ها مجبوری اومدم بالا عزیزم شما دلیست خوردی منم ۸ روزه سز کردم مث شمام دلیست تو شیردهی مشکلی نداره خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏