2777
2789

سلام وقتتون بخیر دوستای عزیز من به کمکتون احتیاج دارم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم .تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

ایشالا هرچی از خدا می خوای بهت بده 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من ک نوشته بود Pco 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حالا فرق pcos با pco چیه  

نمیدونم ب من ک   گفت چندتاکیست ریز داری دکتر زنان هم گفت تنبلی پلی کیستیک

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حالا فرق pcos با pco چیه 

Pcos سندروم تخمدان پلی کیستیکه

Pcod تخمدان پلی کیستیکه ولی d رو نمیدونم 

برای من pcom نوشته بودن یعنی احتیاج به تحقیقات بیشتر داره و اینا 🤣

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حالا فرق pcos با pco چیه 

اونی که s داره سندروم تخمدان پلی کیستیک داره درباره ش بخونید تو نت

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

Pcos سندروم تخمدان پلی کیستیکه Pcod تخمدان پلی کیستیکه ولی d رو نمیدونم  برای من pcom نوشته ب ...

پس Pco یعنی چی؟این معنی سونوم بوده 

ک اون ماه باردارنشدم ماه قبل بود.

اندازه رحم طبیعی است (53×36 میلی متر)
با اکوژنیسیته معمولی بدون SOL
آندومتر دست نخورده با ضخامت 8.5 میلی متر است.
اندازه هر دو تخمدان طبیعی است (Lt:30×18mm/Rt:35x24mm)
با اکوژنیسیته طبیعی و چندین فولیکول محیطی بنابراین برای R/O
همبستگی PCO داده های آزمایشگاهی و یافته های بالینی پیشنهاد می شود
فولیکول غالب 14mm Rt تخمدان دیده می شود.
هیچ مایع آزاد در حفره لگن دیده نمی شود.

Pcod یا pco تخمدان پلی کیستیک یا تخمدانی که کیست‌ساز هست یا تخمدانی که کیست داره

Pcos "سندرم" تخمدان پلی کیستیک که علائم و عوارضش خیلی بیشتر از pcod هست یعنی سندرم هست که تنها یکی از علائمش تخمدان پلی کیستیک هست و علائم دیگه‌ای هم داره مثل مقاومت به انسولین،چاقی...

یعنی تخمدان کیست یا فولیکول داشته pco و pcod یکی هست

دکتر گفت هم.چندتا کیست ریز داری هم چندین فولیکول