2777
2789
سلام وقتتون بخیر دوستای عزیز من به کمکتون احتیاج دارم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر ...

تعداد عکسا چقد زیاد بود

ضمنا بعضی عکسا یجوری بود مثلا از پایین گرفته شده ساختمون یجوری بنطر می‌اومد ولی در هر حال پر کردم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مطمئن شدم دروغ گفتی ی جا راجب پزشکان نظر بیخودی دادین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب مطمئن شدم دروغ گفتی ی جا راجب پزشکان نظر بیخودی دادین

مطمئن نشو من اهل دروغ نیستم البته دوست نداشتم تو تاپیکم بگم ولی اصراری ندارم ثابت کنم برای شماها همسر پزشک یه رویا هست برای من فوق العاده عادی شده 

مطمئن نشو من اهل دروغ نیستم البته دوست نداشتم تو تاپیکم بگم ولی اصراری ندارم ثابت کنم برای شماها همس ... : /discussion/topic/11333042/%d9%81%d8%b1%d9%82-pcos-%d8%a8%d8%a7-pcod-%da%86%db%8c%d9%87?postId=297196142

عِوا عزیز دلم چرا عصبی میشی؟من ک نگفتم شما دروغ میگی😅😅🤣🤣🤣 

گفتم خب ت ک شوهرت دکتره چرا از سواد نم کشیده نی نی سایتیا میپرسی حتی پرستارم ک بخشی از درسای پزشکی و پاس کرده اینا رو بلده چ برسه ب پزشک ک هفت سال عمومی خونده جدای تخصص(نمیدونم تخصص همسرت چیه ول هرچی باشه هفت سال عمومی و خونده از قضا بخشی از درسای زنان رو هم پاس کرده) 🤣🤣🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اولا اگر پیام خودت رو بخونی قشنگ گفتی دروغ میگم بعدم من هر چیزی به ذهنم می رسه درجا میام اینجا تاپیک میزنم از همسرم هم پرسیدم برام توضیح داد ولی قبل از اینکه بیاد اینجا پرسیدم 

بعدم اینجا سواد ها نم نکشیده قابل توجه خودت منم تحصیل کرده هستم ولی میام اینجا و دوست دارم محیط اینجا رو 

حتی میتونم راحت بهت اثبات کنم و عکس پروانه مطب و... رو برات بفرستم ولی هر توجیهی رو نشانه ضعف میدونم اصلااااا برام مهم نیست باور کنی یا نه