2777
2789
عنوان

چندماه خونه مامانمم.شوهرم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تاپیک آخرم رو گزارش میزنید زدید بگید براتون صلوات بفرستم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حتی وقتی‌میگه برو خونه بابات نباید خونه خودتونو ترک کنین. بعدم خودتون مشکلاتتون حل کنین نه اینکه بزرگا رو واسطه کنین تا آبروی هردوتون بره. مگر اینکه مساله حیاتی باشه که با گفتگوی دونفره حل نشه. 

اگه دعوا سر چیزای الکی بوده خودتون برگردین ولی اگه قضیه جدی و مهمی بوده صبر کنین بازم بزرگترا واسطه بشن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

زندگیا چقدر بد شده 

قدیم زن و شوهرا بیشتر سازگاری داشتن

مامان بابای خودم اینطوری بودن که بابام تا تندی میکرد مامانم شروع به غر غر و لجبازی میکرد و میگقت بمیرمم باید حرفم رو بزنم و فحشم رو بدم 

اخرم جدا شدن 

فقط سالها مارو عذاب دادن و باعث شدن از جفتشون متنفر باشیم 

اگه واقعا دنبال آرامش بچه هاتی و قصد طلاق نداری یا از نظر مالی اکی نیستی و به شوهرت وابسته ای به قول دکتر هلاکویی کور و کر و لال و خر باش و نه بحث کن نه غر بزن نه دعوا کن 

فکر کن داری با یه ادمی زندگی میکنی که دکترا ازش قطع امید کردن و تو نسبت بهش احساس ترحم داری  و کوتاه میای 

اسی منم عقدم چند ماهه قهریم

به اختلاف خوردیم حل نشد شوهرم دخالت این اون تو زندگیش راه داده و حاضر نیس ترکشون کنه 

حالام قهریم 

چند ماه که کلا قطع ارتباط الان چند روز یع بار هی یه شرط میزاره میگه این شرطم عمل کردی کردی نکردی برو بسلامت 

منم محل نمیدم یع شرط دیگ میزاره همینجور ادامه داره 

بع دادگاهم نرفتم چون میدونم تهش طلاقه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
میدونم سخته وهرلحظه ش یکسال میگذره ولی پا بزار رو دلت وبشین بزار اون بیاد منت کشی بهت قول میدم که می ...

شما چندوقت قهربودی..من الان ۹ماهه ینی میاد؟ افرین بخدت هر۱روز ۱سال برام.حال دلم خوب نیس.همش گریه

ببین نباید بهش پیام میدادی .

من یه هفته اومدم خونه پدرم که یکم آروم شه مثلا ...

بعد از یه هفته برام آهنگ فرستاد عکس چشمام و چندتا فرستاد چندتا کلیپ فرستاد بعدم گفت دیگه هیچ وقت بر نگرد😐😐😐

بخدا دارم سکته میکنم .خدا عقلشون بده فقط

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

شما چندوقت قهربودی..من الان ۹ماهه ینی میاد؟ افرین بخدت هر۱روز ۱سال برام.حال دلم خوب نیس.همش گریه

میدونم عزیزم بخدا خیلی سخته دور ازجون انگار عزیز ازدست دادی.ولی حالا که اون لج کرده اگه بری یه توسری خور میشی که روزی صدبار بهت طعنه میزنه وخورد میشی.بشین اونه که مجبوره بیاد.من حدود یکسال اینجوری بودم.واست دعامیکنم هرچه زودتر مشکلت حل بشه