2777
2789
عنوان

چندماه خونه مامانمم.شوهرم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 47 پست
بخدا همش همینو میگن خودمو بقیه چون عجیب غریب شده..اعتقاد داری شما؟ دیدی کسی اینطوری بشه اطرافت

مادرشوعرم دعای سردی میگرف دعوا میگرف منو با شوهرم من ماهها میموندم خونه مپدرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا لعنتش کنه...چیکار کردی؟رفتی دعانویس؟ چطو باطلش میکنی..بگو توروخدا ب منم

هیچ کاری نکردن آخرش خودش خسته شد و دست برداش الآنم گاهی دعای محبت برا خودش و پسر میگیره یا زبونبند

به هیچ عنوان برنگرد فکرمیکنه کیه تو داری التماسش میکنی بچهاش روبفرست ببرن پیش باباشون خودتم برای ترسدندنش درخواست طلاق بده نمیشه بشینی تا آقا بیاددنبالت درصورتی که اون مقصره 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
افرین...هرچی پیام بدی بدترِ

اره بذار بره گم شه لیاقت ندارن بیوفتیم دنبالشون من شش ماهه حاملم استراحت مطلقم خونه مامانم میمونم پری روز اومده مثلا منوببینه حرفای این شش ماهوجم کرده اومده دلشو خالی کنه متنفرم ازش ازدیروز گم شده رفته ازش خبرندارم

به هیچ عنوان برنگرد فکرمیکنه کیه تو داری التماسش میکنی بچهاش روبفرست ببرن پیش باباشون خودتم برای ترس ...

نمیشه لج کنم خو..اون از خداش درخواست طلاق بدم چون خودش دلیلی برا طلاق نداره

الان راحته نه بچی نه نقی نه چیزی ولی بچه رو بفرستی حتی اگر ننش بخوات نگه داره بالاخره سختشون م ...

بچه ها بردم بهش دادم..ولی داده ب پرستار.صبح ها که سدکارِ.عصرام خودش نگه میداره..اینقد لجبازه که اصلا کم‌نمیاره حتی یکسالم پیشش باشن