2821
2789
عنوان

🍃خدا کجاست؟🍃

113 بازدید | 8 پست

امروز خیلی این جملات رو توی تاپیک ها دیدم😔:

" پس خدا کجاست؟" " چرا به آدمها کمک نمیکنه؟" "حس میکنم خدا منو فراموش کرده" " دیگه به هیچی اعتقاد ندارم" " اگه خدا هست چرا من نمیبینمش"

...

🌷یک داستان🌷:

حضرت موسی از خدا خواست که خودش رو نشونش بده. خدا قبول کرد یک بخش کوچکی از خودش رو بهش نشون بده.. ناگهان یک صاعقه ی بزرگ از آسمان به زمین خورد⚡... از شدت شوکه شدن حضرت موسی بیهوش شد ( غش کرد).

وقتی به هوش آمد به فکر فرو رفت که اگر من با این صاعقه بیهوش شدم پس اگر خدا را کامل میدیدم حتما نابود میشدم.

پس خدا به او گفت به نشانه های من در زمین و آسمان نگاه کن تا مرا ببینی.

...

🌷داستانی دیگر🌷:

حضرت موسی به همراه برادرش هارون، مامور شدند که از طرف خدا به فرعون هشدار بدن که اگه دست از ظلم و گناه برنداری دچار عذاب خداوند میشی.

اون زمان فرعون اونقدر قوی بود که حضرت موسی با وجود همراهی برادر و با وجود پیامبر بودنش از فرعون میترسید. 

خدا به او گفت:" به سمت کاخ فرعون برو... من هم میام."... حضرت موسی ترسید و گفت" او مرا میکشد"... خدا در جواب گفت:" برو... من انجا هستم"

....

🍃از این داستان خواستم به این نکته برسیم که خدا همه جا هست ولی ما فراموش میکنم و خیال میکنیم چون الان کمکی از او نمیبینیم یعنی او به ما کمک نخواهد کرد... خیر. او کمک میکند ولی ما از حرکت کردن میترسیم. از مشکلات میترسیم.🍃

و با خودمان میگوییم پس خدا کجاست؟😫

خدا در آخرین مرحله ی زندگی یعنی پشت دروازه ی مرگ منتظر ماست تا به خونه ی که قبلا در اونجا برگردیم. مثل  وقتی که بچه بودیم و میخواستیم توی اتاق تاریکی برویم تا لامپ را روشن کنیم💡.... مادر میگفت :" نترس، برو روشن اش کن"

ما توی تاریکی میگردیم و میگیم " پس مامان کو؟"... او پشت سر ما منتظر مانده.

...

🍃خدا پشت تان هست... هوای شما رو داره🍃

از خدا بخواهید یک نشانه بهتون بده که وجود داره و راه درست زندگی رو به شما نشون بده.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا با آدم بدهاست خدا اونجاست حسرت همه چیز به دلمون مونده دنیای بی عدالت

خدا با همه هست چه بدا چه خوبا 

نخواستی که حسرتش تو دلت نمونه تو تلاش کن اگه به صلاحت باشه ببین خدا برات چه معجزه ای می‌کنه 

دنیا آخر رررررررررررررررررررررررررررررررررر عدالته 

خدا با همه هست چه بدا چه خوبا  نخواستی که حسرتش تو دلت نمونه تو تلاش کن اگه به صلاحت باشه ببین ...

هیج معجزه ای نکرده

خواهرم مرده

خودمم بیکار حسرت به دل

ازدواجم نکردم

قرار معجزه بشه 

زهی خیال باطل

هیج معجزه ای نکرده خواهرم مرده خودمم بیکار حسرت به دل ازدواجم نکردم قرار معجزه بشه  زهی خی ...

می‌کنه اینقدررررررررررررر نا امید نباش 

بخدا می‌کنه جوریییییییی معجزه می‌کنه که از حرف های الانت خجالت بکشی 

به وقتش صبر کن حتمااا یه صلاحی هست حتماً 

هیچ چیز خدا بی حکمت نیست 

از ته دلم می‌خوام خدا برات ثابت کنه که داری اشتباه می‌کنی 

🌷مثال دیگه🌷:

من وقتی به بچه ها املاء میگم، اگه یک غلط املایی داشته باشن بهشون میگم "دقت کنید".. تا همون لحظه اشتباه هاشون رو پاک کنن و کلمه ی درست رو بنویسن. ولی برای کلمات درست چیزی نمیگم و سکوت میکنم.

بعضی وقتها بچه ها روی بعضی کلمه ها شک دارن... اول با تعجب نگاهم میکنن تا بهشون بگم دقت کنید. ولی وقتی اینو از من میپرسن و من جوابی نمیدم بیشتر شک میکنن. هی میپرسن ولی به کلمه ای که نوشتن نگاه نمیکنن.

گاهی اوقات شک کردنشون اونقدر زیاد میشه که کلمه ی درست رو پاک میکنن... و حتی غلطشو مینویسن. مخصوصا برای کلمات سخت.

وقتی املا تموم میشه، من یک دور از کلمات براشون میخونم تا اشتباهاتشون رو درست کنن. بازهم ازم میپرسن و من اینبار ازش میپرسم " وقتی من نمیگم دقت کنید یعنی چی؟" ... اونها میگن " یعنی کلمه رو درست نوشیم." بله، در مورد خدا هم دقیقا همینطوره.

دوست های عزیز🙂 خدا دوست داره ما کارهای درستمون رو پاک نکنیم. پس درسامون رو خوب بخونیم تا شک ها برطرف شه.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
تا خدا به دادمون برسه ما به خدا رسیدیم مردیم

خدا تو بهترین زمان به دادت میرسه تو فقط باید بخوایی و نا امید نشی 

ای کاش اینو درک میکردیم 🤦🤦 هرچی شد هرچی هر اتفاق بدی از خدا نا امید نشیم 

2790
2823
2791
2779
2792