2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بیدار میشی ؟؟

وقتی شب زود میخوابم از ساعت شش بعضی اوقات پنج بیدارم و خیلی حس خوبی دارم  اینم بگم من قبل از این رژیم ساعت دو و سه شب میخوابیدم صبح که بیدار میشدم دیگه داغون بودم  صبحانه دخترم و شوهرم رو درست میکردم اونا که میرفتن مدرسه و‌سر کار من دوباره تا دوازده میخوابیدم 

شامم. هر چی تو خونه بود. ولی کم مثلا یه شب یه کف دست نون جو با نصف کوکو و سبزی  یه شب یه قاشق ا ...

یا خدا! مگه میشه با یه قاشق الویه یه نصف کوکو سیر شد 

گشنه ترم میشی تازه :(

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
نه جدی ؟

ببین اولش سخته ولی کم کم معدت کوچیک میشه منم باورم نمیشد هفته اول رو بگذرون عادت میکنی  هشت تا لیوان آب هم ضروریه اینم بگم چون من خیییلی صورتم سریع لاغر میشه ناشتا یع قاشق ژله میخورم از شب قبل درست میکنم  

ببین اولش سخته ولی کم کم معدت کوچیک میشه منم باورم نمیشد هفته اول رو بگذرون عادت میکنی  هشت تا ...

به به ارادتم خوب بوده ها

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
وقتی شب زود میخوابم از ساعت شش بعضی اوقات پنج بیدارم و خیلی حس خوبی دارم  اینم بگم من قبل از ای ...

اره واقعا سحر خیزی خیلی حال آدمو خوب می‌کنه انرژی میده.... ممنونم که انقد دقیق توضیح دادی 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
خودتون رژیم گرفتید یا با دستور دکتر تغذیه ؟؟

شبکه جم فیت هر روز ساعت ده و نیم تا یازده یه خانومه ورزش میکنه برای شکم و پهلو  عالیه  یعنی خیلی راحته حرکاتش تکرار هم داره چند بار