2777
2789
عنوان

خیانت همسر

865 بازدید | 25 پست

خیلی آشفته پریشونم 

نمیدونم انقدر توسایت خوندم توفکرو ذهنم بوده

امروز صبح ساعت ۴نیم از خواب پریدم خواب عجیبی دیدم 

توخوابم یهو از وسط شروع شد 

یه خانمی بود من چشم توچشمش نمیشدم اونم زیرچشمی با پرویی چشم ابرو با لاپایین انداختن منو نگاه میکرد 

همسرم گفت من کار دارم تو برو  منم بااینکه حسم میگفت خبرایه نگفتم نه باهم بریم گفتم باشه توبمون ما میریم یعنی منو دخترمو پسرم رسیدیم خونه پدرم اما 

بقیه شو الان میفرستم پست بعدی

اینایی که تعریف کردی خواب بود ؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم در وضعیت نسبتا مشابه

دوست پسرم خیلی خوب بود که متوجه شدم با دوست دختر قبلیش هنوز در ارتباطه

بدترین حس دنیارو دارم

از یه طرف میگم شاید من ناخواسته مقصرم، شاید من وسط اینا قرار گرفتم در حالی که موقع آشنایی خودم روحیم خبر نداشت

من دوام نیاوردم عجله داشتم زودتر برم دنبال همسرم شامو که خوردیم اذیت کردن بچه ها بی حوصلم کرد زنگ زدم به همسرم گفتم من نمیتونم بمونم اللن راه میفتم میام دنبالت بریم خونه گفت عه چراا فلانو اینا بعد گفت باشه

از اونطرفم صدای خانونه میومد که نه چرا بری بمون بمنم فحش میداد که همسرم داد زد بهش گفت ساکت شو حق نداری چیزی بهش بگی 

حس کردم توخوابم همسرم منو خیلی دوست داره منو ترجیح میده ولی تابع اونم هست 

گوشی قطع کردم گفتم الان میام دنبالت 

پسرمم اذیت میکرد پوشکشو دراورد ببخشید گند کاری هم کرد که من اصلا حوصلشو نداشتم پدر مادرم حساسن اما اونقدر عصبی بودم فقط میخواستم زودتر برم راه افتادم به مامانم زنگ زدم پوشکو بی زحمت برداره من وقت نکردم بردارم 

خلاصه تورا ه توماشین  تموم فکرم این بود من چه اشتباهایی کردم چه دلسوزایی کردم چرا باید بچه داری کنم اون باید به فکر خوشی تفریحش باشه

وقتایی که بهم میگفت خسته ام جوون (رابطه) ندارم نکنه این زن رو تامین میکرده  

همسرمن ادم  خیلی گرمی نیست  اخه  مث همیم یجورایی

انقدر توماشین پریشون بودم فکرو خیال میکردم که یهو ازخواب پریدم 

خیلی ناراحت شدم که چرا از خواب بیدار شدم و نرسیدم که برم بیارمش وببینم ادامه اش چی میشدو چیکار میکردم 

پا میشدی گیساشو میکندی میگفتی کو کجا قایمش کردی،پیداش میکردی خفش میکردی،عامو خواااابس خواب

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
پا میشدی گیساشو میکندی میگفتی کو کجا قایمش کردی،پیداش میکردی خفش میکردی،عامو خواااابس خواب

اتفاقا خواستم بلند شم اینکارو کنم بیدار  شدم دیدم اومده مثل کوآلا ملوس🦥  پیش ما خوابیده 🤣🤣🤣🤣🤣