2777
2789
عنوان

شوهرم خوشی سفر رو بخاطر 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 31 پست

منو مادر شوهرم باهم تو یه خونه زندگی میکنم این هشت ساله واقعا تحملش کردم جیکم در نیومده ولی سه ماهه خیلی رو عصابم می‌ره دیگه صبرم تموم شده بعضی موقعه ها یه کوچولو پرخاش میکنم اونم نه به مادرشوهرم به دخترم شوهرم میگیره به خودش که ای تو منظورت مامانم بوده

سلام ابجیا و داداشیا😍

خوش خبری براتون اوردم الان دوستم خبر داد دیچی کالا بخاطر فروش بالای امسالش به کاربراش جایزه میده به صورت رندوم پوشاک و موادغذایی و لوازم برقی رایگان😍😍

من الان یک گوشتکوب برقی بردم😍

https://tnu.ir/s/Vv9Ap

تاسو بنداز منم دعا کن😍🙈

دقت کنین هرخط فقط یکبار مجازه شرکت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفت وآمدتو کم کن برای منم همین هستن هرکاری براشون کنی آخرش کوچکترین چیزی ببینن جارت میزنم که چرا اینجوری رفتار کرد؟بیفرهنگن ،سعی کن پیششون نباشی زیاد خودتم سرسنگین بگیر از این به بعد 

خوب با خانواده شوهر سفر رفتن اشتباه محضه،خودم پارسال یه مشهد اجباری رفتم باهاشون نه زیارت فهمیدم نه تفریح نه خرید بس که ننش ادا اطوار اومد و همش دنبال بحث و جدل بود البته شوهرمم از دستشون شاکی بود ولی از همون پارسال پشت دستمو داغ کردم با این دیوونه های از خود راضی تا سر کوچه هم نرم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خوب با خانواده شوهر سفر رفتن اشتباه محضه،خودم پارسال یه مشهد اجباری رفتم باهاشون نه زیارت فهمیدم نه ...

ببین اره بعضیا باهم تفاوت دارن و ب قول شما مسافرت رفتن اشتباه محضه مثلا.‌من نمیرم باهاشون چون ماحجابمون باهم فرق داره بعدش داستان میشه یا من ممکنه بلند بلند بخندم اونا نپسندن همش مجبورم رعایت کنم یچیزاییو و مساله نظافت. 

ازونور مادرهمسرم با جاریام نمیره مسافرت بیچاره چون میدونه از اول باید خرحمالی کنه تااخر.‌ اونم اخلاقای اونا تو مخشه

parasoo1989@
ببین اره بعضیا باهم تفاوت دارن و ب قول شما مسافرت رفتن اشتباه محضه مثلا.‌من نمیرم باهاشون چون ماحجاب ...

واقعا همسفر مهمه اینا کلا دوست دارن ساز مخالف بزنن و همه چیزو بد میدونن،من حتی با خانواده خودمم دوست ندارم برم مسافرت چون بابام اخلاقای خاصی داره

بلندترین فریاد من سکوت من است...