2777
2789

قبلا خیلی خواستگار داشتم بابام اجبارم میکرد با یکیشون ازدواج کنم برای اینکه منو از خونه بیرون کنه خودش بره زن بگیره حتی بارها بهم میگفت خودتو نجات بده شوهر کن در اینده ممکنه اواره بشی

منم وسواس داشتم خواستم زمان بدم با حوصله انتخاب کنم اونا نزاشتن و رفتن دادگاه بازی

دیگه بابام زن دوم گرفت ما رو ول کرد خونه رو هم بنام زنش کرد الان زنش بارداره حتی سر پیری

موقع طلاقشون من یه خواستگار خوب داشتم همه جوره به دلم نشست اما بابام نزاشت راهش بدم گفت دیگه تمام باید بترشی اون زمان ۲۶ ساله بودم الان ۳۱ سالمه

بابام که بغل زنشه من چندساله حتی ندیدمش نمیدونم کجاست

مامانمم محل بهم نمیده همش وقتش با خواهراش میگذرونه از من خوشش نمیاد

خیلی تنهام بیشتر روز گریه می کنم افسردگی نابودم کرده خودمم دیگه حوصله ازدواج ندارم کیس بدرد بخوری هم که خوشم بیاد نیست

با هر پسریم اشنا میشم توقع ازدواج دارن از اینطرفم شرایط شون خوب نیست بدرد زندگی نمیخورن مجبورم کات کنم تنهایی خفه م کرده

واقعا دلم مهمونی مسافرت خانوادگی میخواد دلم میخواد روزی حداقل نیم ساعت یکی حرفامو گوش بده مشکلاتم بهش بگم ولی همیشه تنهام هیچکسی ندارم مریضم بشم خودم تنهایی باید برم دکتر حتی یه کمد باید خودم تنها جابجا کنم خیلی نابودم

بهترین روزای جوونیم الکی هدررفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل و درامد داری ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

چه پدر بی مسیولیتی داره

اون تا زمانی که مجردی وظیفه تامین تو رو داشته قانونا شرعا و عرفا

پس الان کجا زندگی میکنی؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

2790
2778
2791
2779
2792