2777
2789

خانمها لطفاً یکم سیاست یادم بدید خواهرانه کمکم کنید

من نامزد هستم خدارو شکر نامزدمم هم  خرجی زیاد میده لباس و.. زیاد می‌خرم ولی حس می‌کنم اصلا به چشمش نمیام آدم خیلی گرمی هست تو رابطه ولی  یکم تو واقعیات سرده و خیلی‌ ابراز علاقه نمیکنه

من موهام یکمی بلنده و حالت داره  ولی وز هست هزار تا سرم می‌خرم استفاده میکنم ، و چون تنبلی تخمدان دارم صورت پر از جوش هست و آرایش هم بلد نیستم لباس خیلی دارم ها ولی همش تکراری می‌پوشم.

اصلأ بلد نیستم حرف بزنم هر وقت حرف میزنم دعوامون میشه بگید چیا بهش بگم چجوری سمت خودم بکشونم البته سمت من هست ها ولی بیشتر..😂

سنم کمه ممنون میشم خواهرانه کمکم کنید

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

سلام وقتتون بخیر.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم۸۰ نفر برای پرسشنامه دومم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/xSQBhOkt

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

ایشالا هرچی از خدا می خوای بهت بده 🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که دغدغم این نیست که ب چشم بقیه بیام کافیه هر چی هستم خودمو دوس دارم بخودم میرسم بقیه هم همینو باید بپسندن مگه ما برده هستیم 😏

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
صدامو نازک و خانومانه می کنم تو مواقع خاص🤣🤣

واقعا کمک کننده بود😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

موقع رانندگی بوسش‌میکنم😂👩‍🦯 

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚