2777
2789
گفتن حتما خودت کم گذاشتی براش گفت بچه هامم کتک میزنه گفتن این تربیت حساب میشه عزیزم اینجا ایرانه م ...

باور میکنی دیگه مهریه هم نمیشه گرفت

دوست شوهرم زنشو طلاق میده 

رفته اول دادخواست طلاق داده بعدش که کارشون افتاده دادگاه برا اینکه دختر رو زیر مهریه بزاره برگشت دادخواست ازدواج داده 

الان دادگاه تو ۱۲ ماه ۱ دونه سکه گفته بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا شما چیشده بود

از رفتار و اخلاق شوهرم شک کردم گوشی با کمک بچها هک کردیم دیدم خیانت کرده پیج خانمهای هرزه خودشم اعتراف کرد فقط گردش بوده .ولی الان زبونش کوتاه شده راحت شدم بچه ام بزرگن گفتن طلاق نگیر . 

براشادی روح امواتم صلوات    
باور میکنی دیگه مهریه هم نمیشه گرفت دوست شوهرم زنشو طلاق میده  رفته اول دادخواست طلاق داده بع ...

اره قسط بندی میکنن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
باور میکنی دیگه مهریه هم نمیشه گرفت دوست شوهرم زنشو طلاق میده  رفته اول دادخواست طلاق داده بع ...

دوست منم طلاق داره میکیره هر دو سال یه سکه اونم پسره کلی ادا د اورده باز ۶ ماهه انداختم اونور ۲سال ۶ ماه

از رفتار و اخلاق شوهرم شک کردم گوشی با کمک بچها هک کردیم دیدم خیانت کرده پیج خانمهای هرزه خودشم اعتر ...

وای خدا بهتون صبر بده

خدا اون زنارو ایشالله لعنت کنه که زندگی متاهل هارو خراب میکنن

برا شما چیشده بود

ااگه مادرت نمی خواد طلاق بگیره به کسی نگین. ولی مادرت طوری اذیتش کنه به مرگ راضی باشه . شوهرم یه بار کارش به بیمارستان کشید الانم مرده زنده اش برا م فرقی نداره خوشبختی بچه هام برام مهمن تازه به هرکسی بگم باور نمی کنه زندگی مون موقعیت اجتماعی خدا لعنتش کنه

براشادی روح امواتم صلوات    
دوست منم طلاق داره میکیره هر دو سال یه سکه اونم پسره کلی ادا د اورده باز ۶ ماهه انداختم اونور ۲سال ۶ ...

میگم دا مردا فقط از مهریه میترسیدن اونم دیگه گند زدن توش

دیگه ترسی ندارن