2777
2789
برا من پمپی بود ظرف قهوه ای با سریه مشکی والا رو مو بوی بد میداد 

نه برای من کلا مشکی بود گلم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بیچاره شوهرت 😅😅من نمیدونم چرا با اینکه موهامو رنگ نمیکنم طبیعیه ولی مدام مثل سوختگی با رنگ و دکلره ...

موهات فره؟اگه خشک یا فره با شامپو مخصوص موی خشک بشور و سشوار هم زیاد استفاده نکن و با روغن های طبیعی جربشون کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اگه حساس هستین  اصلا شیمیایی استفاده نکن روغن ارگان یا روغن بادوم عالیه ‌...حتی از عطاری گل ...

گل سرشور چیه؟اخه روغن اینا چرب میکنه موهامو تا میزنم مجبورم برم حموم اما روغن حداقل یه روز باید بمونه رو سر درسته،؟

گل سرشور چیه؟اخه روغن اینا چرب میکنه موهامو تا میزنم مجبورم برم حموم اما روغن حداقل یه روز باید بمون ...

گل سرشور برای شادابی مو هست از عطاری بگیر عالیه 😉

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

موهات فره؟اگه خشک یا فره با شامپو مخصوص موی خشک بشور و سشوار هم زیاد استفاده نکن و با روغن های طبیعی ...

نه صاف صاف بود الان اینجوری شده از همین تعجبم انگار مدام موهامو رنگ میکنم

اره خیلی شیک🤣منم خوشم‌اومد.سفید در نقره ای 

اره درش نقره ایه😐😂یا شیشه اس 

یا پلاستیکی 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
من کرم ابرسانشو داشتم خیلی سنگین بود برامنی که پوستم چربه

اگر پاک کننده عمقی صورت نداشته باشین که پوستتان را تمیز کنید شما که چربه پوستتان، بعد که آبرسان می زنید برای پوستتان سنگین میشود. آبرسان را شبها قبل خواب نزنین. اگرم بازهم سنگینه برای پوست چرب شما لازم نیست هر روز بزنین فقط هفته ای سه بار بزنید کافیه. ولی آبرسانش بر پایه آب هست و خیلی حس خوبی داره اگر درست توسط نماینده پوست شما تجویز شود.

موهات فره؟اگه خشک یا فره با شامپو مخصوص موی خشک بشور و سشوار هم زیاد استفاده نکن و با روغن های طبیعی ...

از سرم موی لدورا استفاده کن به مرور ترمیم میشه موهاتون. اگر پوست کف سرتان خشکه از شامپو خشک استفاده کن نه وقتی ساقه مو خشکه. این را همه نمی دانند و اشتباه شامپو می خرند