2777
2789

مامانم محصولاتشونو ی مدت میفروخت 

خالم خریده بود اتفاقا کرم زیر چشمشم خرید 

راضی بود ولی گف باید مرتب استفاده کنی 

بار اول خرید خوب بود 

بار دوم اصلا جواب نداد انگار که کرم معمولی دست و صورت خریدی انگار ماست بود

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هلث نوشن دارم ماسک مو فوق العاده هست برای من ...

من کرم دور چشم دکتر برام نوشت برند مای هست خوبه خیلی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

مامانم محصولاتشونو ی مدت میفروخت  خالم خریده بود اتفاقا کرم زیر چشمشم خرید  راضی بود ولی ...

چرا بار اول خوب بود بار دوم نه؟مگه میشه لدورا زیر چشم دوتا متفاوت داشته باشه؟؟میخوام بدونم اگر خوبه بازم محصولات دیگه ای که داره سفارش بدم اما دو به شکم بهش

ولی درسته که برند خوبیه،؟؟ یا الکی تبلیغ میکنن؟

هرمحصولی راضی و ناراضی داره برو نت نقداشو بخون نتیجه بهتری میگیری مثلا من کلی َضدافتاب خارجی و ایرانی میگرفتم وخوب نبودن نقدای ام کیو رو خوندمو گرفتم واقعا راضیم من کلا هرچی بخوام بگیزم یا ارایشی بهداشتی چه لوازم برقی میرم نقداشو میخونم

هرمحصولی راضی و ناراضی داره برو نت نقداشو بخون نتیجه بهتری میگیری مثلا من کلی َضدافتاب خارجی و ایران ...

اره اینم هست ولی خواهر همسرم میفروشه من میخوام بخاطر اینکه تازه کاره ازش خرید کنم فقط برند لدوراست 

مای و چند خریدی سهیلا جون؟

قیمتش زیاد نیست گلم پارسال گرفتم 

دور چشمم خشکی زیادی داره میزنم خوبه ....ولی یادم میره مرتب بزنم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من ضد افتابش داشتم خیلی  خوب بود  کرم دور چشم مادرم خرید ولی ادامه نداد

افرین منم تعریف ضد افتابشو شنیدم مامانت چرا ادامه نداد مگه چند دوره باید استفاده کرد؟؟؟؟؟؟

چرا بار اول خوب بود بار دوم نه؟مگه میشه لدورا زیر چشم دوتا متفاوت داشته باشه؟؟میخوام بدونم اگر خوبه ...

والا ما از هیچکدوم شانس نیاوردیم 

بره خودمون ی شیر پاک کن شامپو 

یه کرم پودر 

یه تونیک پوست برداشیم با دوتا صابون گیاهی 

هیچکدومش ب درد نخورد درست حسابی 

بره خالمم شانس اورد فک کنم میگف بار اول وقتی میزدم قشنگ جذب پوست میشد 

ولی بار دوم میگف میزنم اصلا جواب نمیده جذب پوست نمیشه از  ی طرفم سنگین بود 

حالا نمیدونم جنسش فرق داشت یا ن 

ولی کلا یجور بود درشم ی ی حالتی پلاستیکی بود ولی میدی خیلی شیک بود 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️