سلام چقد دنبالت گشتم.بهم بگو لطفا الان باردارم یا نه؟ اگ نیستم کی نیشم؟ دکتر گفت اگ باردار نشدی این ماه و پری شدی باید سریع عکس رنگی بگیری.خواهش میکنم هرجی حس میکنی و از بارداریم بگو.۶سال ازدواج کروم بیش از ۲سال اقدامم
@baran2255 عزیزم من تعریف حس ششم شما را خیلی شنیدم، لطفا بگو من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟همسرم در حق من کلاهبرداری کرده،سزای کارشون را میبینند؟من کی از همسرم جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم
این ماه باردارم ؟اگر آره جنسیتش چه میشه اگر ن کی باردار میشم جنسیتش چه میشه؟
😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰ سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم مطمئنم همین طور که من میخواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا
💛زتمامبودنی ها تو همین ازآنمن باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪