2777
2789
علی شوهرته؟؟؟؟؟؟ 

سلام چقد دنبالت گشتم.بهم بگو لطفا الان باردارم یا نه؟ اگ نیستم کی نیشم؟ دکتر گفت اگ باردار نشدی این ماه و پری شدی باید سریع عکس رنگی بگیری.خواهش میکنم هرجی حس میکنی و از بارداریم بگو.۶سال ازدواج کروم بیش از ۲سال اقدامم

علی شوهرته؟؟؟؟؟؟  

@baran2255   عزیزم من تعریف حس ششم شما را خیلی شنیدم، لطفا بگو من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟همسرم در حق من کلاهبرداری کرده،سزای کارشون را میبینند؟من کی از همسرم جدا میشم؟کی ازدواج مجدد دارم؟مرسی عزیزم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

علی شوهرته؟؟؟؟؟؟ 

این ماه باردارم ؟اگر آره جنسیتش چه میشه اگر ن کی باردار میشم جنسیتش چه میشه؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
علی شوهرته؟؟؟؟؟؟ 

من شاغل میشم؟

عاقبت رابطمون؟

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
علی شوهرته؟؟؟؟؟؟ 

میشه بگی تا کی تو شغلم میمونم؟ 

و کار جدید کی پیدا میکنم؟ اصلا پیدامیکنم؟

ممنون میشم جواب همه سوالامو بدی مرسی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫