2777
2789
عنوان

چرا خدایی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 29 پست
نمیدونم چرا 😅فکر کنم شاید چون دخترا جهاز و سیسمونی و طلا از خونه پدری میبرند نصف باشه سهم شون

ن جهیزیه دیدم ن سیسمونی ن طلا حتی کارکردای مجردیمم ازم گرفتن الهی ک خرج دوا دکتر کنن همه روزد بنام نامادریم خونه ماشین بیمه اخرشم ب منو خواهرم گفت خیابون پره شوهره نمیخواین برین سربارم موندین الهی ک روز خوش نبینن ب حق این شبای عزیز

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج عروسی پسراشون که خیلی بیشتر از جهازه بعدشم من گفتم اصلا قصد ازدواج ندارم و درس میخونم

البته اره همه جیز بستگی انصاف والدین ات داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببینیم چطووری قانعت میکنن😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا ما ک ندیدیم یه هزاری بهمون ندادند بی انصافا 😄تو بگو یه گرم طلا هم پدر شوهرم نداد

دیگه پدر شوهرت خیلی نامرده یا هم نداره 🥲

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بابای منم رو پول نشسته زورش میاد ب دخترش چیزی بده😏

💔💔💔💔

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
دیگه پدر شوهرت خیلی نامرده یا هم نداره 🥲

اوووه جای ثروتش نیست کلی ملک و املاک داره شوهرم تک پسر 

کلا خودش بود و خودش سیر تا پیاز خرج با خودمون بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چون همون کسی که معین کرده، خرج زن رو برعهده اش تکلیف کرده ولی زن هیچ مسئولیت مادی در قبال همسرش ندار ...

ممکنه یه خانم ازدواج نکنه

ممکنه یه خانم طلاق بگیره

ممکنه آقا معتاد باشه و همه پولارو به باد بده

ممکنه خرج بچه بیفته گردن خانم

اینکه منطقی نیست

برای نداشتن حمایت خیلی ازخانما همسراشونو تحمل میکنن

این انصافه؟

💔💔💔💔

💔...بدجور شکستم💔😔

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
پسرا هم خونه و ماشین و هزینه عروسی میبرن ک ده برابره .

من که نه از خانواده خودم نه از خانواده همسر هیچ کدوم شانس نداشتم 

خانواده خودم پسرشونو دوس دارن 

خانواده همسرم دخترشونو 

تو خرید خونه ماشین کمک نکردن و عروسی هم میپیچونن طلا هم که هیچی ندادن خانواده همسر  

اخه نمیگن میدیم دخترمون از نظر اونا میدن ب داماد پسر مردم

آره به خدا

یه بار شوهر عمم یه تیکه زمین خیلی خوب به دخترش داد 

بعد یه غوغای بزرگ تو خانواده پیش اومد که چرا غریبه(شوهر دختر عمم) باید بیاد تو این زمین خوب 

واسه خودشون میگن از حلق شون بیرون بکش

من اگه نخوام هم بهم ارث میرسه

درد من طرز فکرشونه

داداش من یه احمق تنبل بی عار به تمام معناست که اگه ارث بهش برسه اون ملک یا نابود میشه یا به فردش میرسه

من که نه از خانواده خودم نه از خانواده همسر هیچ کدوم شانس نداشتم  خانواده خودم پسرشونو دوس دار ...

هعی امیدوارم خدا جواب نا عدالتی هاشونو بده💔💔