2777
2789
عنوان

چرا خدایی؟؟

404 بازدید | 29 پست

چرا پسرا یه سهم و دخترا نیم سهم؟؟

این انصافه؟؟

یه بار مامانم پیش زن عموم دخترم که من باشم گفته هیچ ادعای سهم نمیکنم (گفتم)

بعد زن عموم که خودش سه تا دختر داره((البته یک سوم ماهم زمین و ملک ندارن))

گفت مگه قراره سهم ببره؟؟؟چره باید به دختر سهم بدین؟؟؟

خودم واقعا برام مهم نیست ولی این چه عدالتیه؟

مگه دخترا هم بچشون نیستن ؟

حتی یکی از عموهام که اونم ملک زیاد داره به دختراش هییچی نداده اما به پسراش کمک میکنه حتی زمین و باغ داده

پسر ببخشید براشون م ی ر ی ن ه ولی دختر ن..بعد تو کوری و پیری میخوان دختر ب دادشون برسه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

ول کن این ادمای متحجرو بچسب به خانواده خودت ،اونا اوکین؟

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چرا 😅فکر کنم شاید چون دخترا جهاز و سیسمونی و طلا از خونه پدری میبرند نصف باشه سهم شون

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نمیدونم چرا 😅فکر کنم شاید چون دخترا جهاز و سیسمونی و طلا از خونه پدری میبرند نصف باشه سهم شون

پسرا هم خونه و ماشین و هزینه عروسی میبرن ک ده برابره .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

چون همون کسی که معین کرده، خرج زن رو برعهده اش تکلیف کرده ولی زن هیچ مسئولیت مادی در قبال همسرش نداره.

حالا اقایون از زیرش در میرن گناهش گردن خودشونه! وگرنه هر چیزی که دین اسلام گفته واقعا بهش رسیدم که فقط حق رو گفته و جز خیر چیزی نخواسته برای مردم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

من همیشه بابام میگه چند برابر پسر باید به دختر کمک کرد . چون جامعه نا امنه برای زنا و نباید جوری بود که پسفردا شوهر بزنه تو سر دخترت .

خرج عروسی پسراشون که خیلی بیشتر از جهازه

بعدشم من گفتم اصلا قصد ازدواج ندارم و درس میخونم

چون همون کسی که معین کرده، خرج زن رو برعهده اش تکلیف کرده ولی زن هیچ مسئولیت مادی در قبال همسرش ندار ...

وا ینی ما زنا دست نگرد شوهر باشیم همیشه ؟ این چه تحلیل مسخره ایه .

من همیشه بابام میگه چند برابر پسر باید به دختر کمک کرد . چون جامعه نا امنه برای زنا و نباید جوری بود ...

من بابا و مامانم خیلی پشتمن میگن هرچی بخوای برات فراهم میکنیم ولی این قانون مسخره ناراحتم میکنه هرچند واقعا چیزی نمیخوام

پسرا هم خونه و ماشین و هزینه عروسی میبرن ک ده برابره .

والا ما ک ندیدیم یه هزاری بهمون ندادند بی انصافا 😄تو بگو یه گرم طلا هم پدر شوهرم نداد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من برا داداشم بخواد ازدواج کنه خونه یه واحد در اختیارش میزارن عروسی براش میگیرن وسایل خونه شو میگیرن ضامن وامش میشن قسط وامو هم خودشون میدن اما ما دخترا بخوایم ازدواج کنیم زورشون میاد نصف جهاز و بدن جیگر ادم خون میکنن خونه هم که بیشترش برا پسرشونه 

من همیشه بابام میگه چند برابر پسر باید به دختر کمک کرد . چون جامعه نا امنه برای زنا و نباید جوری بود ...

بابای منم رو پول نشسته زورش میاد ب دخترش چیزی بده😏

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
من بابا و مامانم خیلی پشتمن میگن هرچی بخوای برات فراهم میکنیم ولی این قانون مسخره ناراحتم میکنه هرچن ...

خداروشکر منم اینطوریه پشتمن واقن تاحالا تبعیض جنسیتی ندیدم تو خونمون .