beatiful_wild مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 251 عنوان دکتر خیراندیش 185 بازدید | 13 پست سلام شاگردهای دکتر خیراندیش فقط اقایون هستن؟ من میخوام برای ی مسئله ای برم ولی خجالت میکشم دکتر خانم نیست؟؟ خلاصه دیگه هیچ چیز قشنگ نیست...:)❄🌾🚶🏾♀️ 1402/03/24 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19411 چرا عزیزم خانمم هستن کدوم شهرید؟؟؟ تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19411 من خانم حکیمی رو میشناسم مشهدن کارشون عالیه تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
beatiful_wild مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 251 تو کجا؟؟ خانوما هم هستن تهران هستم واقعا؟ خلاصه دیگه هیچ چیز قشنگ نیست...:)❄🌾🚶🏾♀️
beatiful_wild مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 251 چرا عزیزم خانمم هستن کدوم شهرید؟؟؟ تهرانم ولی از چند نفر پرسیدم گفتن فقط اقایون هستن خلاصه دیگه هیچ چیز قشنگ نیست...:)❄🌾🚶🏾♀️
beatiful_wild مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 251 من خانم حکیمی رو میشناسم مشهدن کارشون عالیه متاسفانه مشهد نیستم خلاصه دیگه هیچ چیز قشنگ نیست...:)❄🌾🚶🏾♀️
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19411 تهرانم ولی از چند نفر پرسیدم گفتن فقط اقایون هستن اینطور که به نظر میرسه آقایون ماهر ترن ولی خب زن ماهر هم هست باید بگردی متاسفانه چون به طب اسلامی بها نمیدن مرداش هم الان اکثرن مخفیانه کار میکنن چه برسه به خانما براهمین باید یکم بگردی عزیزم تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19411 متاسفانه مشهد نیستم اگه میخواین من از مامانم بپرسم تو تهران کی کارش خوبه البته خانم عباسی هم تهران هستن گلم ولی بیشتر برا زایمان و ایناست کارشون ولی خیلی خوبن بزار الان لینک کانالشو برات میفرستم تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19411 تهرانم ولی از چند نفر پرسیدم گفتن فقط اقایون هستن این لینک کانال شون تو ایتا ست گلم شاید بدردت خورد @sabke_asheqi تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19411 تهرانم ولی از چند نفر پرسیدم گفتن فقط اقایون هستن میخواین براتون از مامانم بپرسم تو تهران کی خوبه؟؟ چون مامانم خودشون خیلی کلاس طب اسلامی رفتن و دارن میرن میتونن از اساتیدشون سوال کنن تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
beatiful_wild مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 251 این لینک کانال شون تو ایتا ست گلم شاید بدردت خورد @sabke_asheqi ممنونم عزیزم خلاصه دیگه هیچ چیز قشنگ نیست...:)❄🌾🚶🏾♀️
beatiful_wild مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 251 میخواین براتون از مامانم بپرسم تو تهران کی خوبه؟؟ چون مامانم خودشون خیلی کلاس طب اسلامی رفتن ... از یکی پرسیدم خانم مقدمی رو معرفی کردن خلاصه دیگه هیچ چیز قشنگ نیست...:)❄🌾🚶🏾♀️