2777
2789
عنوان

کلاس رقص

483 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من خیلی وقتہ ورزش نکردم بعد اضافہ وزنم دارم و راستش تو عمرم یہ بارم نرقصیدم ولی علاقہ دارم بہ نظرتون با این شرایط میتونم کلاس رقص ثبت نام کنم یا اول یہ مدت خودم تمرین کنم ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الویتم وزن کم کردنہ ولی بدم نمیاد رقصیدن یاد بگیرم میترسم با اضافہ وزن نتونم برقصم

به نظر من برو زومبا. همه تپلن و عادیه.

اولش ویدئوی رقصای مختلف رو توی اینستاگرام یا یوتیوب ببین و روزی 10 20 دقیقه توی خونه تمرین کن که یه کمی بدنت آماده شه و متوجه بشی از کدوم خوشت میاد. بعد از ده روز یه جلسه برو کلاس ببین فرقی با خونه داره یا نه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مرسی عزیزم 💕

قربونت... من همینکارو کردم. همه چی رو امتحان کردم و دیدم کیپاپ دوست دارم. سه جلسم رفتم کلاس ولی دیدم توی خونه راحتترم. از روزی ده دقیقه شروع کردم الان گاهی یک ساعت و نیم بی وقفه میرقصم. فقط کنارش نذار. شده ساعت دوازده شب، ده دقیقه برقص.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سلام وقت همگی بخیر ، دنبال شماره ی کلاس رقص لیلی جون بودم 

شمارشون رو پیدا کردم

۰۹۱۲۶۳۶۰۸۹۰ البته خط کاریشون این نبود ولی جواب میدن ، 

اسمشون لیلی هستش .

بدون اغراق ،  از نظر من بهترین دنسر دنیاست ، بنظرم چون آواز خوان هم هستن خیلی خوب رابطه ی رقص و موسیقی رو میفهمن 

رقص ایرانیش رو من رفتم و بارها با رقصشون اشک ریختم ،

. ضمن اینکه تنها طراح رقص گرجستانی در ایران هم هستن ، اصلا کسی توی ایران رقص گرجی یاد نمیده.