2777
2789
عنوان

اونایی سنگ کلیه دارن یا داشتن

227 بازدید | 12 پست

من چند وقته کلیه چپم درد میکنه این ماه رفتم دکتر واسه کم خونی شدیدم و اگزما دکتر پوست و چشم پزشکی کلی هزینم شد دیگه این ماه نمیتونم برم برا کلیه 🙁

درد میگیره گاهی کلیه م ، احساس میکنم ی

سنگ باشه....دردش همیشگی نیست و زیاد نیست دردش 

میشه علایم سنگ کلیه رو بگید اگه داشتزد 

چند سال پیش شن داستم رفتم دکتر خوب شدم اما درد اون با این فرق داره 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درد میگیره. انقدر میگیره ول میکنه تا میرسه به مرحله ای که میگیره دیگه ول نمیکنه و کار به اورژانس میکشه و باید مورفین تزریق کنن تا ساکت شید. لطفا پیگیری کنید اگر دیر پیگیری کنید کلیه متورم میشه و آسیب میبینه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

شاید از کم آبیه‌ 

دردش وحشتناکککککههههه

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

شاید عفونت ادرای داری،من هم سنگ داشتم البته شن ریزه هم عفونت ادرای دردش میزد به کلیه ام و زانوهام بالای دندهام از پشت درد میگرفت ده روز دارو خوردم برا عفونت خوب شد ولی رفتم سونو که سنگ داشتم خربزه بخوره یه دونه کامل تو یع روز حالا بافاصله یکی دوساعت کلیه ات شت و و میده من شن ریزهام اینجوری رفتن هندونه هم خوبه کلا اب زیا بخور جوشیده شده

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی

گلم؛ سنگ کلیه‌ ؛درد شدید همراه با حالت تهوع هستش.

البته وقتی سنگ حرکت کنه.اینطوری میشع.

فقط مایعات فراوان و هندوانه زیاد بخورین.

پیاده روی هم داشته باشید.

البته اگع یه سونو بری که ابعاد سنگت معلوم بشع .بهتره.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

هندونه بخور.سعی کن زیاد بخوری ک رفتی دسشویی اذیت نشی زیاد چون ادرارکاذب میاره هم باعث میشه راحتر حرکت کنه.چایی اگه میخوری حتما آب لیمو بریز خیلی تاثیر داره

من تو ی ماه چهار بار سنگ دفع کردم زیاد بزرگ نبودن ولی خوب هربار ۷یا هشتا دفع میکردم.خیلی دردش وحشتناکه خیلی.کلی لاغرشدم تو ی ماه انقد ک گریه کردم درد کشیدم

بعضـی جنگـا بی ارزشە ، ببــاز بیـا بیرون 🫆