2777
2789
عنوان

یه پسره تو کوچه مونه که...

213 بازدید | 14 پست

موقع مدرسه وقتی در حال برگشت به خونه هستم بعضی موقع ها دم در خونشون می ایسته و منو نگاه میکنه بعضی موقع ها هم میره تو ماشین و تا من میرسم میاد بیرون مسره خونه😐یه بار که دم در بود داشتم رد میشدم یه ماشین بود مجبور شدم در فاصله ی 2 متریش رد شدم در حالی که داشت نگام میکرد منم با خودم گفتم چرا باید من همیشه سر به زیر باشم سرم رو بلند کردم و رو به روم رو نگاه کردم و رد شدم و... خلاصه اعصابمو خورد میکنه بعضی موقع ها که این کار رو میکنه دلم میخواد برم جلو پرو پرو بگم چییییههههه؟؟؟؟😏

میخوام بدونم منظورش چیه دقیقا؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظوری نداره احتمالاً سن 14 تا 20 هست هورموناشون میزنه بالا هیز میشن

اگر سنش بیشتره اون دیگه واقعا هیزه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اره ممنون ولی منظورش چیه؟ 

بعضیا هیزن ولی شاید ازت خوشش اومده معلوم نیست

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
از 1 ماه پیش تا حالا دیگه ندیدمش البته مدرسه هامون تموم شد دیگه ساعت رفت و آمدمو نداره😂😂

خو دیگ ولش کن

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌