2777
2789
عنوان

شوخی

123 بازدید | 16 پست

خواهرم رفته بود مغازه داشت خرید میکرد که منم دیدم وسیله میخوام رفتم مغازه؛ کلا هم جدا رفته بودیم با هم نبودیم، اصلا هم به روی هم نیاوردیم که خواهر و برادیم. حالا فروشنده داشت حساب خواهرمو میکرد، منم یهو برگشتم گفتم: آقا یعنی چی ما اینجا معطلیم حساب ما رو برس و این حرفا بعد مثلا بینمون دعوا شد فروشنده اومد ما رو جدا کنه گفت زنگ میزنم پلیس که یهو من پریدم خواهرمو بغل کردم و گفتم دختر خانم ببخشید؛ فروشنده رسما چشماش چهارتا شد.😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم الشف کل المریض

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد.