2777
2789
عنوان

خواهرممم

255 بازدید | 21 پست

بچه خواهرم 15سالشه بعد واسش گوشی نمیخرن مامانم میگه من که با گوشیم کاری ندارم باهم استفاده میکنیم خواهرم به من میگه من روم نمیشه پیش دختر عمو دختر خاله ها بشینم همه گوشی مال خودشونه فقت منم که گوشی ندارم من هرچی بهشون میگم میگن صلاح کارمون خومون بهتر میدونم از ی طرفم خواهرم هی میگه گوشی گوشی

.،.. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانت راست میگه. خواهرت غیر از چرخ زدن تو نت مگه کار دیگه ام داره. با گوشی مامانت انجام بده دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

به نظرم الان وقتشه چون پونزده ساله های الان همون سی ساله های قبل هستن 

درسته ولی مامان بابام مگن نه فلان از همه نظر تامینش میکنن لب تاپ اینا هم واسش خریدن پول لب تاپش بیشتر از پول گوشی شده که میخواست ولی خب واسش نمیگیرن

.،.. 
درسته ولی مامان بابام مگن نه فلان از همه نظر تامینش میکنن لب تاپ اینا هم واسش خریدن پول لب تاپش بیشت ...

حتما پدر و مادرت بهتر میدونن و هر وقت صلاح بود براش میخرن 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
خواهرم میگه واسم گوشی بگیرید با نظارت خودتون یعنی مشکل ابخی من اینه که تو جمع خجالت میکشه گوشی نداره

من کاربرآقا هستم دختر منم ۱۶ سالشه الان دو سه ساله به اصرار خانمم براش گوشی گرفتیم ولی واقعا به مشکل خوردیم نه میشه گوشی رو ازش گرفت نه میشه نداشته باشه . با وضع الان مجبورید بگیرید براش ولی شرط و شروط بزارید البته اگر بتونید 

تمام سایت‌هایی که با گوشی میشه رفت  رو با لب تاب و تبلت هم میشه رفت

پس با نخریدن گوشی چی رو کنترل میکنین؟؟

اسی جان منظورم فقط تو نیستی، مخاطبم همه کسانی هستند که میگن نخرید

اینکه بتونین بچه رو با آزادی ولی عاقل و فهیم بزرگ کنین کار سختی هست و برخی خانواده ها با محدود کردن بچه میخوان کنترل کنن

عزیزم اگر دخترت رو با اعتماد به نفس بزرگ کرده باشی گول دوستهی بدش رو نمیخوره و عقده فلان چیز مثل خوره به جونش نمی افته

که پسفردا یک پسر واسش گوشی بخره و عوضش...

بزرگی فرمودن بچه تون فرزند زمانش بار بیارید