2777
2789
عنوان

خواهرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 21 پست
تمام سایت‌هایی که با گوشی میشه رفت  رو با لب تاب و تبلت هم میشه رفت پس با نخریدن گوشی چی رو کن ...

مادرم مرتب لب تاپ شو چک میکنه خدارو شکر اهل این چیراز نیست و مطمعن اندازه من که بچه دارم میفهمه

.،.. 
من کاربرآقا هستم دختر منم ۱۶ سالشه الان دو سه ساله به اصرار خانمم براش گوشی گرفتیم ولی واقعا به مشکل ...

کاربر آقا جان

مشکل نه گوشی هست نه بچه های ما

مشکل ما هستیم که از تکنولوژی فقط جنبه فی لتر دارش رو می بینیم

تا ۱۲ سالگی بله گوشی اصلا برای بچه مضره  اما بعدش زبان دنیاست که باید بلد باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم مرتب لب تاپ شو چک میکنه خدارو شکر اهل این چیراز نیست و مطمعن اندازه من که بچه دارم میفهمه

خب 

دقیقا همینطوره

خدا رو شکر

پس با گوشی هم پاش نمی لغزه 

و یا حتی اگر بلغره هم شما کنارش هستین و کمک میکنین

باید تجربه کنه 

الان به خاطر یه گوشی که نداره خجالت میکشه شاید بچه های مردم هزارتا چیز دیگه داشته باشن این میخواد خجالت بکشه همش پدرو مادر تو فشار بذاره 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
گوشی بگیرید اول مشکلاتشه بزرگترینش درس نخوندن  

سلام

منم دچار این مساله هستم

موقع کرونا دوتا بچه مدرسه ای داشتم....همزمان درساشون شروع می‌شد....گوشی منم مدام  هنگ می‌کرد

همسرخان عوض اینکه برا من گوشی بگیره...مثلا خواست ادای پدر خوبا رو دربیاره .... رفت برا بچه ی اول ابتدایی و چهارم ابتدایی گوشی خرید ... که آره مال خودتون

الان کنترل‌شون سخت شده ‌..‌صبح تا شب فیلم .کارتون .آهنگ. بی تي اس ...بازی .

گوشی هاشونم میگیرم ...ی اوضاعی میشه.

باز کوچیکه منطقی تره

اما دختربزرگم که نوجوان هم هست خیلی واکنش میده

اونی که تا چهارم شاگرد برتر کلاس بود . پنجم .خصوصا ششم رو به زوررررر درس خوند .همش یا گوشی یا فکر و تخیلات فیلم ها و آهنگ ها    

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت