2777
2789
عنوان

کار در منزل برای تابستان

608 بازدید | 17 پست

سلام من امسال میرم دهم بعد الان ۳ ماه بیکارم به غیر اینکه کلاس تابستانی برم دیگه کاری ندارم بعد میخواستم بگم مثلا کاری میشناسین معرفی کنین در آمدیم کم باشه عیبی نداره بهتر از بیکاری هست توی دیوار هم برای تایپ پیام دادم سین نمیزنن شما کسی رو میشناسین(دانشجو و..)که کار تایپ داشته باشه من انجام میدم .لطفا معرفی‌ کنین مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل اینستا یه بلاگر یه پیج درآمد زایی معرفی کرد اشتراکش ۱۴۰ تومن بود منم ریختم بعد نوشته بود برای درآمد میلیونی باید فایل بخری که ۳۰۰ تومن و میلیونی درآمد داره «خودم نمی‌دونم» و کار به صورت رایگان که برای هر کار ۲۵ تومن میدن و من فقط ۲۵ تومن گرفتم 😂

اهان اونوقت عکس میفرستید آنلاین بفروشیم؟بعد به ما درصد میدین؟

من پیجمو میدم شما برا هر کدوم مشتری داشتید ده تومن برا هر لباس من میدم میتونید خودتون هم مبلغی رو قیمت بکشید نهایت هر تیکه براتون 20,25تومن میمونه،روزی چهار تیکه بفروشید صد تومن

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
من پیجمو میدم شما برا هر کدوم مشتری داشتید ده تومن برا هر لباس من میدم میتونید خودتون هم مبلغی رو قی ...

ببخشید ولی من اینستا ندارم نمیشه مثلا عکس هارو از سروش بفرستید که من بفروشم؟