2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بگو من چه جوری خودم رو کنترل کنم د به باد فحشت نگیرم.  آخه از کجات درآوردی 33 سنی نیستی؟& ...

پس اونایی که اطراف منن، همه زیر دیپلم، با شوهرای آن چنانی، پولدار و تحصیلکرده ازدواج کردن کین؟

معیارات با جایگاهت تناسب داشت؟ 

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

خب چرا ادم ب پای یک نفری که قصد ازدواج نداره بمونه بهش بگو برو بابا ادم برای آیندش دل خوش میکنه ت ...

واقعا درسته حرفتون ... ولی الان خیلی ها هم هستن شرایط ازدواج ندارن و ببخشید این لفظ رو ب کار میبرم متاسفانه طرف رو برای لاس زدن و لذت میخوان و بعد بیخودی میگن قصد ندارن فقط دوستی در صورتی که گور ندارن که کفنشون باشه ، ازدواج جسارت و عرضه میخاد

خب چرا ادم ب پای یک نفری که قصد ازدواج نداره بمونه بهش بگو برو بابا ادم برای آیندش دل خوش میکنه ت ...

همین دیگه با این که عاشقش بودم خودم گذاشتم کنار چون نمی خواستم یه رابطه بی نتیجه رو تجربه کنم

واقعا درسته حرفتون ... ولی الان خیلی ها هم هستن شرایط ازدواج ندارن و ببخشید این لفظ رو ب کار میبرم م ...

دقیقا

ولی اونی که مسئولیت پذیر و باعرضه باشه

با وجود تموم سختیا زندگیو قبول میکنع

من خودم با کسی ازدواج کردم ک الان سربازه 

توی شهر ما تنهاست

جز من و خانوادم اینجا کسیو نداره

اما داره تموم تلاشسو میکنه

مرد باید سختی پذیر باشه

روانشناسان میگن ۳۳ سالگی سن زیادی برای ازدواج نیست الان سن ازدواج برای زنان ومردان بالای ۳۵ الی ۴۰ س ...

من لیسانس روانشناسی دارم و در روانشناسی چیزی به عنوان سن عددی نداریم بلکه بلوغ جسمی، جنسی، فکری، اجتماعی و مالی هست. حالا ما به خاطر عدم آموزش به فرزندان و شرایط بد اجتماعی حتی تا پایان عمر ممکنه به خیلی از این ها نرسیم. 

در کشورهای مختلف سن بلوغ همه جانبه متفاوته 

و یه افسانه دیگه زن ها زودتر به بلوغ فکری میرسن

منابع گفته‌هام یکیش کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد و روانشناسی رشد برای مطالعه بیشتر

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
پس اونایی که اطراف منن، همه زیر دیپلم، با شوهرای آن چنانی، پولدار و تحصیلکرده ازدواج کردن کین؟ معیا ...

نه بابا باید بلد باشی دلبری کنی و خودتو حسابی خوب و پرفکت نشون بدی و تو چشم شون باشی من که شخصا حال اینکارارو ندارم

ازدواج تجربه شیرین نیست آواز دهل ازدور خوش است اینو من نمیگم ۹۰ درصد اونایی ک متاهلن میگن من مورد عینی حی و حاضر که بعد کلی وسواس و رفت و آمد و گفتگو شوهرمو انتخاب کردم ولی هنوز ۳ ماه اززندگیم نگزشته به جدایی فکرمیکنم

چیز خاصی نیست این یه حس و احساسه که باید از طرف بگیری برا اولین بار که طرفو میبینی نباید ازش بدت بیا ...

منم اینجوریم

مورد بهم معرفی میکردن

ولی بدلم نبود

الانم چند سالی میشه دیگه خواستگاری نرفتم

۳۸ ساله